Μαρτίκας-Ανδριώτου: Περίμεναν στην τεράστια ουρά για να προσκυνήσουν την Τίμια Ζώνη της Παναγίας στον Πειραιά!

Στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά βρέθηκαν χθες το πρωί (13/11), λίγο πριν το μεσημέρι ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου προκειμένου να προσκυνήσουν την Τίμια Ζώνη της Παναγίας που βρίσκεται εκεί από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Μάλιστα βρέθηκαν στην εκκλησία που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά τελευταία μέρα παραμονής της Τίμιας Ζώνης εκεί μιας και θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το Περιβόλι της Παναγίας, το Άγιο Όρος όπου φυλάσσεται.

Όπως έγινε γνωστό από την Εκκλησία, κάθε χρόνο -με εξαίρεση τα δύο χρόνια της πανδημίας- η Τίμια Ζώνη βγαίνει από το Άγιο Όρος προκειμένου να την προσκυνήσουν οι πιστοί, κυρίως οι γυναίκες που λόγω του άβατου στο Περιβόλι της Παναγίας δεν έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του έτους να την προσκυνήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τίμια Ζώνη είναι φτιαγμένη από τρίχες καμήλας και είναι το μοναδικό υλικό που σώζεται από την επίγεια ζωή της Παναγίας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος και διασκέδαζε με την αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου, παρά το ξενύχτι, στήθηκε μαζί με τη σύντροφό του στην τεράστια ουρά ανθρώπων που περίμεναν για να προσκυνήσουν και με υπομονή περίμεναν και οι δύο τη σειρά τους για να προσκυνήσουν και εκείνοι την Τίμια Ζώνη, ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας. Μάλιστα ανέβασε και σχετικά stories από την εμπειρία του αυτή.

Δείτε παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts