Μαύρα γενέθλια για τη Βικτώρια Καρύδα – Συγκλονίζει η εξομολόγησή της

Μαύρα γενέθλια για τη Βικτώρια Καρύδα.

Η ξανθιά καλλονή, ο σύζυγος της οποίας, Γιάννης Μακρής, έχασε τη ζωή του όταν τον γάζωσαν με σφαίρες το Νοέμβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα, την Τρίτη είχε τα γενέθλιά της και ίσως να ήταν τα χειρότερα της ζωής της, όπως δηλώνει στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη.

«Ήταν χάλια τα γενέθλιά μου χωρίς το σύζυγό μου. Έκλαιγα πάνω από τη φωτογραφία μόλις ξύπνησα το πρωί. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μαζί μου. Είναι μαζί μου, αλλά δεν τον βλέπω.
Είναι δύσκολο. Τα παιδιά με ρωτάνε για τον μπαμπά, μου λένε ότι ζωγραφίζανε μαζί και μου δείχνουν φωτογραφίες που έχουν κάνει. Όταν τα βλέπω κλαίω. Έχω χάσει τον πατέρα μου σε ηλικία 16 ετών και μπορώ να καταλάβω πώς νιώθουν.

Παίρνω δύναμη από τους φίλους μου. Προσπαθώ να πάω μια βόλτα, να κάνω γυμναστική, να πάω για φαγητό για να ξεχνιέμαι. Θέλω να έχω παρέα. Όταν είμαι μόνη μου είναι ότι χειρότερο», λέει η Βικτώρια Καρύδα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts