Μαύρο Ρόδο: «Γιατρέ πες μου ότι δεν είμαι έγκυος…» – Η Ελισάβετ σοκάρεται με την εγκυμοσύνη της

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ετοιμάζεται να ασπαστεί για πάντα τον μοναχισμό, αφήνοντας οριστικά έξω από τη ζωή της τον Πέτρο. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια, διότι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, μαθαίνει ότι κυοφορεί το μωρό του αρχιτέκτονα που της ράγισε την καρδιά. Το σοκ είναι τεράστιο για την κοπέλα και αυτή η εγκυμοσύνη πηγαίνει κόντρα σε όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή της.

Μη μπορώντας να το πιστέψει, πηγαίνει ξανά στον γιατρό για να επιβεβαιώσει ότι είναι έγκυος. Από την άλλη, ο Γεράσιμος τρελαίνεται όταν μαθαίνει ότι περιμένει το μωρό του Πέτρου και ορκίζεται να τον κρατήσει για πάντα μακριά της.

Αυτή η συμπεριφορά δεν αρέσει καθόλου στον Λευτέρη και επιπλήττει τον νεαρό για την εμμονή που έχει με την κόρη του. Στην Πάτρα τώρα, ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αυξεντία για να μάθει τι συμβαίνει στο μοναστήρι, ενώ η Ελισάβετ δεν μπορεί να πάψει να τον σκέφτεται από τη στιγμή που έμαθε ότι περιμένει το μωρό τους. Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της δεν αντέχει άλλο να τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση και αναλαμβάνει δράση.

Viral Είδηση: Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα φεύγει με τον Σαράντο για την Τρίπολη

Συγκεκριμένα, τηλεφωνεί στον Πέτρο και του αποκαλύπτει τα νέα της εγκυμοσύνης. Ακούγοντας ότι θα γίνει πατέρας, ο νεαρός μένει άφωνος, όμως ταυτόχρονα νιώθει την καρδιά του να φτερουγίζει από χαρά. Ο έρωτάς του για την Ελισάβετ είναι τόσο βαθύς και αγνός, που πιστεύει ότι αυτό το παιδί θα τους ενώσει ξανά. Μόλις κλείνει λοιπόν το τηλέφωνο, φεύγει αμέσως για τη Γερακιανή για να πάει να βρει την κοπέλα που αγαπά και να της πει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Μάλιστα, βάζει στόχο να καταφέρει να πείσει την Ελισάβετ να εγκαταλείψει το μοναστήρι και να ζήσουν μαζί.

Δείτε απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο της σειράς Μαύρο ρόδο:

Πηγή: My tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts