Μαύρο Ρόδο: «Δεν θα την αφήσω με αυτόν τον τιποτένιο» – Ο Πέτρος μπλέκει σε άγριο καβγά με τον μεθυσμένο Γεράσιμο

Χαμός θα γίνει στο αποψινό (29/3) επεισόδιο της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, καθώς η συνάντηση του Βίκου με τον Παράσχο δεν θα καταλήξει καλά, ενώ άσχημη εξέλιξη θα έχει και ο Γεράσιμος στη σειρά, καθώς θα μεθύσει για τα μάτια της Ελισάβετ και θα μπλέξει σε καβγά με τον Πέτρο.

Τι θα δούμε απόψε (29/3) στο Μαύρο Ρόδο

Ο Παράσχος συναντάει τον Βίκο και του λέει όσα έγιναν με τον Καστρινό. «Ρε, είσαι παντελώς ηλίθιος; Τι πήγες και έκανες. Τώρα τι θα κάνουμε; Πώς θα μαθαίνουμε τις κινήσεις του Καστρινού;», του φωνάζει. «Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα, να ξεμπερδεύουμε! Δεν θα άντεχα άλλο να μένω δίπλα του και να κάνω το τσιράκι του», του απαντάει ο Παράσχος. Ομως, είναι τέτοιος ο θυμός του Βίκου μαζί του που ο Παράσχος τρέμει ότι θα του κάνει κακό. Κι αυτό γιατί του παραγγέλνει σφαίρες και πιστεύει πως θα τις χρησιμοποιήσει για να τον σκοτώσει. Από την άλλη, η Κύρα αγωνίζεται να σώσει την εγγονή της από τα νύχια του Βίκου.

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος έχει γίνει πια εμμονικός με την Ελισάβετ και κανείς δεν ξέρει μέχρι πού θα φτάσει η κατάσταση αυτή. Μάλιστα πίνει πολύ και μεθυσμένος όπως είναι ανακοινώνει στους γονείς του πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο χωριό: «Εφόσον η Ελισάβετ είναι στην Πάτρα, δεν έχω καμία δουλειά εγώ να ζω εδώ στη Γερακιανή. Θα πάω εκεί κοντά της να μείνω, δεν θα την αφήσω μόνη της με αυτόν τον τιποτένιο», τους τονίζει και φεύγει. Ο Πέτρος, καταρρακωμένος, φτάνει στο σπίτι της θείας τής Ελισάβετ ζητώντας να μάθει για ποιο λόγο εκείνη έφυγε στη Γερακιανή. Εκεί θα βρεθεί και ο μεθυσμένος Γεράσιμος και οι δύο άντρες θα τσακωθούν άσχημα. Η Ελισάβετ ζητάει από τον πατέρα της να επιστρέψουν στο χωριό και η κοπέλα επισκέπτεται το μοναστήρι, αλλά η άσχημη συμπεριφορά της Κασσιανής την αναγκάζει να αποφασίσει και επίσημα πια να εγκαταλείψει τη μοναχική ζωή.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts