Μαύρο Ρόδο: Είναι ο Βίκος γιος της ηγουμένης Φιλαρέτης;

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Διδασκάλου. Η ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο, αλλά και για τις παραστάσεις, στις οποίες συμμετέχει.

«Χαίρομαι που μου λένε συνέχεια πόσο διαφορετικός είναι ο ρόλος μου στο Μαύρο Ρόδο, γιατί έτσι επαληθεύεται η δίκη μου ανάγκη. Η πιο δύσκολη σκηνή στο Μαύρο Ρόδο ήταν όταν έκλαιγα που δεν έχω βρει ακόμα το παιδί μου. Δεν ξέρω αν ο Βίκος είναι γιος της ηγουμένης Φιλαρέτης, άλλα νομίζω πως αυτό θα ήταν πολύ αναμενόμενο. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων γελάω πολύ με τον Λεωνίδα Κακούρη, άλλα και όταν πάω να σηκωθώ και πατάω συνέχεια το ράσο. Η Κασσιανή με μαρκάρει στενά, είναι βούτυρο στο ψωμί της αυτό που έχει συμβεί. Αν το βγάλει την έβαψε η Φιλαρέτη», είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου στη συνέχεια περιέγραψε την εμπειρία της πετώντας ελικόπτερο: «Μου αρέσει πολύ να πετάω γι’ αυτό και έχω κάνει σόλο με ελικόπτερο. Ελπίζω να μην φάω τα μούτρα μου. Την τελευταία φορά που πέταξα είχε συμβεί ένα κακό περιστατικό άλλα δεν θέλω να θυμάμαι τα άσχημα».

Η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε επίσης: «Θέλω να ευχαριστήσω το κοινό που αγκαλιάζει τις παραστάσεις “Το χελιδόνι” και “Η πόρνη από πάνω”. Η παράσταση “Η πόρνη από πάνω” έχει να κάνει με την κακοποίηση και την έλλειψη αυτοσεβασμού, “Το χελιδόνι” δεν περιορίζεται μόνο στην ομοφοβία, άλλα και στο φόβο να λέμε “Σ’αγαπώ” στους δικούς μας ανθρώπους.

Έρχονται πολλά νέα παιδιά και μου λένε πως δεν τολμούν να πουν στους γονείς τους ότι είναι γκέι. Ήρθε ένα νέο παιδί στο θέατρο λέγοντας μου πως ο πατέρας του είπε “προτιμώ να σε φέρουν τέσσερις”. Δεν γίνεται να υπάρχει ομοφοβία, πρέπει οι γονείς να το πάρουν απόφαση. Είναι γενναίο που το θέατρο Μουσούρη ανεβάζει δυο παραστάσεις, που αποτελούν κοινωνικό μήνυμα».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Διδασκάλου είπε: «Έχω βιώσει ρατσιστική συμπεριφορά ως γυναίκα. Έχω ακούσει “α αυτή είναι πολύ ωραία, είναι και καλή ηθοποιός”. Προτιμώ να με θεωρούν καλή ηθοποιό πάρα όμορφη ηθοποιό. Θα ήθελα του χρόνου να κάνω μία κλασσική κωμωδία».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts