Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξαφανίζεται και το χωριό σοκάρεται!

Μαύρο Ρόδο: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Mega με την Ελισάβετ να εξαφανίζεται και όλοι έντρομοι να την ψάχνουν, αφού ανησυχούν. Τι συνέβη και που έχει πάει η δόκιμη μοναχή;

Η Ελισάβετ δέχεται μεγάλη πίεση από τον πατέρα της, αλλά και από τον Πέτρο να μην χειροτονηθεί. Από τη μία θέλει να επιστρέψει στο μοναστήρι και να φύγει μία και καλή από το χωριό, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να ηρεμήσει κι η πίεση της έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Έτσι, η Ελισάβετ παίρνει την απόφαση να το σκάσει από το σπίτι, αλλά δεν επιστρέφει στο μοναστήρι. Αντ’ αυτού πηγαίνει και κρύβεται σε ένα ξωκλήσι, αφού έχει ανάγκη να μείνει μόνη της και με τον Θεό.

Όλοι στο χωριό είναι τρομοκρατημένοι και ψάχνουν την Ελισάβετ ανελλιπώς στο «Μαύρο Ρόδο», χωρίς όμως να τη βρίσκουν. Ωστόσο, αφότου βρίσκει την εσωτερική γαλήνη κι ισορροπία που χρειάζεται, η Ελισάβετ επιστρέφει στην μονή κι η Ηγουμένη την υποδέχεται με χαρά.

Τότε, η Ελισάβετ είναι έτοιμη να χειροτονηθεί, αλλά τίποτα δεν θα είναι τόσο εύκολο για τη δόκιμη μοναχή. Οι ανατροπές δε θα αργήσουν να έρθουν και θα έρθει αντιμέτωπη με νέα διλήμματα και καταστάσεις.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »