Μαύρο Ρόδο: Η Μυρτώ Αλικάκη σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας της ως μοναχή Κασσιανή!

Η μοναχή Κασσιανή στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο» θα είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που θα μαγνητίσει με την όλη στάση της το τηλεοπτικό κοινό.

Η αδελφή Κασσιανή είναι μια γυναίκα πουριτανή που απαιτεί απ’ όλες τις μοναχές του μοναστηριού να είναι τυπικές ως προς την τήρηση των κανόνων που διέπουν τη μοναχική ζωή. Επιπλέον είναι και πολύ φιλόδοξη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ εποφθαλμιά τη θέση της ηγουμένης.

Διψά να έχει τον ηγετικό ρόλο μέσα στο μοναστήρι και θέλει κάποια στιγμή ο στόχος της να πραγματωθεί. Ο ρόλος της μοναχής Κασσιανής που θα έχει η Μυρτώ Αλικάκη, στο «Μαύρο Ρόδο», θα ξεδιπλωθεί σιγά – σιγά.

Σε ότι αφορά τη σχέση της Κασσιανής με τη δόκιμη καλόγρια την Ελισάβετ αυτή θα πάρει άσχημη τροπή όταν η πρώτη διαπιστώσει ότι η νεαρή μοναχή παρεκκλίνει από το δρόμο του θεού και της προσευχής.

Στην περίπτωση της Ελισάβετ, η Κασσιανή θα γίνει πολύ σκληρή μη συμφωνώντας με την τακτική που ακολουθεί η ηγουμένη του μοναστηριού. Η τελευταία είναι πολύ ευγενής και προσεγγίζει πάντα με ευαισθησία τις μοναχές που βρίσκονται κοντά της. Απεναντίας η Κασσιανή είναι της άποψης ότι πρέπει να επιβάλλεται με κάθε μέσο η πειθαρχία μέσα στο μοναστήρι.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η σχέση της αδελφής Κασσιανής τόσο με την ηγουμένη όσο και με τη νεαρή καλόγρια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts