Μαύρο ρόδο: Οι πρώτες εντυπώσεις

Μαύρο ρόδο: Η νέα καθηλωτική σειρά του Mega έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας και τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter ήταν διθυραμβικά.

Οι πρώτες εντυπώσεις θέλουν τη σειρά να ήρθε για να μείνει!

Συγκλονιστική ήταν και η εμφάνιση της Κατερίνας Διδασκάλου σε έναν… κόντρα ρόλο που όπως φαίνεται έχει ήδη κερδίσει μια θέση στις καρδιές των τηλεθεατών. Δεκάδες τα αποθεωτικά σχόλια για την ηθοποιό στο twitter και δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από εκείνη που κλείστηκε μέχρι και σε μοναστήρι για να μπει στο πετσί του ρόλου.

Μαύρο ρόδο: ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΙΛΑΡΕΤΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ)

Η σοφή γερόντισσα, με μία στοργική αγκαλιά για όλες τις μοναχές και για όσες πιστές αποζητούν τη συμβουλή της. Αυστηρή με τους κανόνες του μοναστηριού αλλά και με τη διαφύλαξη της ακίνητης περιουσίας του. Γαλούχησε την Ελισάβετ με τις αξίες του μοναχισμού και της εμφύσησε την αγάπη για τον Χριστό. Θα δώσει σκληρή και επίμονη μάχη για να την κρατήσει στο μοναστήρι.

Πάθη, αδυναμίες, διλήμματα και δύο καρδιές που φλέγονται… Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα κάνει τους δύο νέους να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, να αμφισβητήσουν όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα και να φτάσουν στα όριά τους. Θα επιλέξουν το «πρέπει» ή το «θέλω» για να βρει ο καθένας τη δική του σωτηρία;

Διαβάστε μερικά σχόλια που γράφτηκαν:

Η υπόθεση της σειράς

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το αγγελικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts