Μαύρο Ρόδο: Σοκάρει το σκοτεινό παρελθόν της ηγουμένης Φιλαρέτης! Είναι μητέρα ενός παιδιού!

Μαύρο Ρόδο: Το σκοτεινό παρελθόν της ηγουμένης Φιλαρέτης αποκαλύπτεται και θα σοκάρει το φανατικό κοινό της σειράς που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega και σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Οι αποκαλύψεις που αφορούν την ηγουμένη και την ζωή της πριν μπει στο μοναστήρι θα ξαφνιάσουν και θα γεμίσουν πολλά ερωτηματικά τους τηλεθεατές. Η Ηγουμένη Φιλαρέτη, που πριν μπει στην Μονή λεγόταν Ζωή, έχει ένα πολύ ενδιαφέρον παρελθόν που θα αρχίζει σιγά σιγά να ξεδιπλώνεται στο Μαύρο Ρόδο.

Η ηρωίδα έχει κάνει φυλακή χωρίς να διευκρινίζονται οι λόγοι για τους οποίους έχει μπει εκεί μέσα. Μάλιστα το πιο ενδιαφέρον σε όλα αυτά είναι πως η ηγουμένη έχει και έναν γιο για τον οποίο δεν έχουμε ακούσει κάτι μέχρι στιγμής στην σειρά.

Η ηγουμένη, σε ένα flashback που θα παρακολουθήσουμε, θα δούμε να βγαίνει από την φυλακή θέλοντας να συναντήσει τον γιο της. Το παρελθόν της ηγουμένης Φιλαρέτης θα απασχολήσει πολύ τους τηλεθεατές στην σειρά, Μαύρο Ρόδο, με τον κρυφό γιο της να έρχεται στο προσκήνιο των εξελίξεων. Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή στην σειρά, ή όχι;

Τι θα δούμε στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής…

Ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει την Ηγουμένη να αφήσει τον Σαράντο εκτός του διαγωνισμού για τα κτήματα. Ο Θέμης μαθαίνει την αλήθεια για τις κάμερες του ξενοδοχείου.

Ο Πέτρος έρχεται πιο κοντά με την Ελισάβετ και της ζητάει να τον συμβουλεύσει για το πώς να συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται στη Μονή. Η Αυξεντία μαθαίνει ότι η Ηγουμένη σκοπεύει να δώσει τα κτήματα στην Παλιόβρυση προς εκμετάλλευση. Ο Βίκος αιφνιδιάζει τον Θέμη.

Bonus Video – Δείτε απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts