Μαύρο Ρόδο: «Τον μπαμπά της Ελισάβετ θα τον…» – “Τα έχασε” και η Μενεγάκη με το απόλυτο spoiler του Μιχαήλ Ταμπακάκη

Καλεσμένος στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, βρέθηκε την Τρίτη 14/2 ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο πρωταγωνιστής της σειράς Μαύρο Ρόδο. Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά κάνοντας ένα spoil που άφησε μέχρι και την παρουσιάστρια άναυδη, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο.

Μίλησε, όμως, και για το ζήτημα της υποβίβασης των πτυχίων των ανθρώπων που φοιτούν από τις δραματικές σχολές και τις απεργίες που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα, εκφράζοντας την άποψή του για το θέμα, υψώνοντας την φωνή του απέναντι στην αδικία.

«Ο στόχος μου σε κάθε μου νέα δουλειά, θέλω να μην είμαι ίδιος αλλά διαφορετικός», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Ο χαρακτήρας μου στο ‘’Μαύρο Ρόδο’’ είναι ένας άνθρωπος με τα καλά και τα κακά του. Το ό,τι έχει ερωτευτεί δεν σημαίνει πως είναι ένας ‘’Άγιος’’ άνθρωπος».

«Πιστεύω πως τον μπαμπά της Ελισάβετ θα τον έχω σύμμαχο για πάντα. Πιστεύω πως θα μπορούσε πολλά να γίνουν σεναριακά με τον έρωτα του Πέτρου και της Ελισάβετ. Εμένα με πείθω πως ζούμε και οι δύο τον έρωτα. Και ο κόσμος μας στηρίζει. Είναι ένας αγνός έρωτας, χωρίς το σεξουαλικό κομμάτι», πρόσθεσε έπειτα.

Και έπειτα ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό στη δουλειά μας να επικοινωνείς με τους συναδέλφους σου. Εγώ το θεωρώ δώρο που κάνω τις σκηνές με τη Φωτεινή».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, επισήμανε: «Πρώτη φορά ένιωσα ερωτευμένος στο Γυμνάσιο. Προς το Λύκειο άρχισα να είμαι πιο εξωστρεφής» και συνέχισε: «Είμαι ανοιχτός στους ρόλους. Με ιντριγκάρουν οι πιο δύσκολοι ρόλοι. Ο ρόλος του Πέτρου, που είναι ερωτευμένος, θεωρώ πως είναι δύσκολος. Ο λόγος είναι επειδή ο καθένας βιώνει διαφορετικά τον έρωτα. Μου αρέσουν οι ρόλοι που είναι πιο κακοί».

Την επόμενη σεζόν, μάλιστα, θα τον δούμε στο ίδιο κανάλι, αλλά στη νέα σειρά του Βασίλη Κεκάτου με τίτλο “Milky Way”: «Εγώ κάνω έναν μικρό ρόλο που έχει πολύ πλάκα αλλά επειδή δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, δεν θα ήθελα να αναφέρω».

Αναφορικά με το Προεδρικό Διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των ηθοποιών με απολυτήριο Λυκείου, δήλωσε: «Για να καταλάβει και ο κόσμος. Εάν εγώ θελήσω να κάνω ένα μεταπτυχιακό, δεν μπορώ διότι το πτυχίο μου δεν έχει ισχύ. Εγώ σπούδασα για τρία χρόνια και ξαφνικά το πτυχίο μου δεν έχει καμία ισχύ. Δεν αφορά μόνο το κλάδο των ηθοποιών αλλά όλους τους καλλιτέχνες. Τραγουδιστές, χορευτές, μουσικοί. Είναι ιστορικό το γεγονός της παραίτησης των καθηγητών του Εθνικού».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts