Μαύρο Ρόδο: Το κρυμμένο όπλο στη βαλίτσα της Γιάννας!

Μαύρο Ρόδο: Ο Πετρής μαθαίνει για το ατύχημα του πατέρα του και αμέσως φεύγει για την Πάτρα.
Εκεί, πατέρας και γιος κάνουν μια σοβαρή κουβέντα και ο νεαρός πείθεται να υπογράψει την άδεια του νέου μαγαζιού, η οποία θα βγει στο δικό του όνομα. Κι αυτό είναι κάτι που σύντομα μαθαίνει η Αγγελική, η οποία απογοητεύεται από το πόσο εύκολα υπέκυψε ο Πέτρος στις πιέσεις του πατέρα του.

Λίγο αργότερα, η Αγγελική θα συζητήσει με την Κύρα όλα όσα ήρθαν στα αυτιά της, κι εκείνη για ακόμα μια φορά θα ασκήσει έντονη κριτική, αλλά παράλληλα θα την ωθήσει να πάρει μια απόφαση.

Η οργή της για τον Θέμη που κατάφερε να μπλέξει τον Πέτρο με τις επιχειρήσεις του, είναι μεγάλη. Τηλεφωνεί στον δικηγόρο της και του ζητάει να προχωρήσει την αίτηση διαζυγίου.

Στο μεταξύ, ο Βίκος προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από την κλήση με απόκρυψη και δίνει ραντεβού στην Αλεξία για να βρεθούν από κοντά. Εκείνη αιφνιδιάζεται, αλλά συγχρόνως θέλει να συναντήσει τον άντρα με τον οποίο μιλάει κρυφά η μητέρα της.

Παράλληλα, η Ελισάβετ επιστέφει στη μονή και ο μητροπολίτης με την ηγουμένη της μιλούν για την χειροτονία της. Από την άλλη, η Γιάννα βγαίνει για μια βόλτα στο χωριό και πέφτει τυχαία πάνω στον Γιώργο. Εκείνος την ρωτάει γιατί τον παράτησε, όμως η απάντηση της τον δυσαρεστεί.

Η Ελισάβετ μιλάει στην Αυξεντία για το φιλί που αντάλλαξε με τον Πέτρο, κι εκείνη ταράζεται. Η αναστάτωση της θα μεγαλώσει όταν θα καταλάβει την παρουσία του Σαράντου, καθώς δεν είναι βέβαιη για το τι μπορεί να άκουσε αλλά και τι θα μεταφέρει.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος πληροφορείται πως η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι και η ώρα για την κουρά της πλησιάζει, κι έτσι αποφασίζει να γυρίσει στην Γερακιανή για να την συναντήσει. Καταφέρνει να μπει κρυφά τη νύχτα στη μονή και να πλησιάσει την μοναχή που έχει ερωτευτεί, όμως γίνεται αντιληπτός από την ηγουμένη Φιλάρετη.

Από εκείνη την στιγμή, η Ελισάβετ πιστεύει πως η κουρά της κινδυνεύει και πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τις ερωτήσεις της ηγουμένης ζητώντας της συγχώρεση για την δύσκολη θέση που την έφερε. Παράλληλα, η Ευτυχία και ο Μανόλης βρίσκουν ένα όπλο στη βαλίτσα της κόρης τους και ανησυχούν ιδιαίτερα. Φοβούνται για το μέλλον της και θέλουν να την προστατέψουν πριν συμβεί κάτι κακό.

Αργότερα, ο Σαράντος ζητάει βοήθεια από τον Γιώργο για τον διαγωνισμό που έρχεται και παράλληλα καταφέρνει να τον πείσει να αποσύρει την μήνυση. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Λευτέρης ετοιμάζει την διαθήκη του, ενώ η Πολυξένη δεν δείχνει να της αρέσει η τροπή που παίρνει η κατάσταση.

Bonus Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts