Μαύρο Ρόδο (12/2): « Αφού δεν την έχω εγώ, δεν θα την έχει κανείς» – Εκτός ελέγχου ο Γεράσιμος με την Ελισάβετ!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 12/2 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο.

Οι αποψινές 12/2 εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο

Η Ελισάβετ συναντάει τον Πέτρο στην Πάτρα και η απόσταση μεταξύ τους φαίνεται να μειώνεται, με τη βοήθεια του Λευτέρη. «Μείνε εκεί κορίτσι μου όσο θέλεις, αρκεί να ξέρω πως είσαι καλά. Ο Πέτρος είναι καλό παιδί και σε νοιάζεται, τον εμπιστεύομαι», της λέει. Ομως, όταν ο Γεράσιμος μαθαίνει πως το κορίτσι που αγαπάει είναι στην Πάτρα, γίνεται έξω φρενών και μονολογεί: «Πάλι αυτό το κάθαρμα πήγε να συναντήσει! Δεν θα τους αφήσω σε ησυχία. Αφού δεν την έχω εγώ, δεν θα την έχει κανείς» και φεύγει να πάει να τη βρει, προκαλώντας ανησυχία στους γονείς του. «Ανησυχώ για τον Γεράσιμο! Οσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση με την Ελισάβετ. Φοβάμαι την εμμονή του μαζί της μην έχουμε τίποτα χειρότερα», λέει ο Μανώλης και η Ευτυχία του απαντάει: «Φάε τη γλώσσα σου, καλέ μου άνθρωπε, τι λόγια είναι αυτά;», προσπαθώντας να κρύψει και εκείνη τη δική της ανησυχία.

Τι θα δούμε αύριο, 13/2;

Την ίδια ώρα, ο Βίκος ζητάει από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις τους: «Δεν βγάζει κανένα νόημα να συναντιόμαστε! Καλύτερα να σταματήσουμε την όποια επαφή. Αν το μάθει ο πατέρας σου θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα και δεν θέλω να σε μπλέξω», της λέει. Ομως εκείνη δεν θα το αφήσει έτσι να περάσει αυτό. Αργότερα, ο Παράσχος ενημερώνει τον Βίκο για τις υποψίες που έχει για τη Θάλεια: «Βίκο, κάτι άλλο κρύβει η Θάλεια και καλό είναι να μην ξανοίγεσαι μαζί της. Κρύβε λόγια και μην της λες πολλά», τον συμβουλεύει. «Είδες κάτι;», τον ρωτάει ο Βίκος και ο Παράσχος του απαντάει: «Είναι πολύ κοντά με τον ανιψιό του Καστρινού. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι αλλά καλό είναι να φυλάμε τα ρούχα μας». Ο Βίκος τον διατάζει να την παρακολουθήσει. Στην οικία Καστρινού, ο Θέμης προσπαθεί να ηρεμήσει την Αλεξία και βρίσκεται για άλλη μια φορά σε κόντρα με την Κύρα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts