Μαύρο Ρόδο (8/2): «Άρπαξα ένα ξύλο και τον χτύπησα ανελέητα ενώ με παρακαλούσε να τον βοηθήσω» – “Χτύπημα κάτω από τη μέση” για την Ελισάβετ

Το βράδυ της Τετάρτης 8/2 έρχεται νέο επεισόδιο για τη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο και σε αυτό φαίνεται πως θα βγουν πολλά στην φορά. Απιστίες, παρανομίες και πολλά άλλα..

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (8/2) στο Μαύρο Ρόδο

Ο Γεράσιμος, προκειμένου να χειριστεί την Ελισάβετ και να την κρατήσει δέσμια κοντά του και κυρίως μακριά από τον Πέτρο, της αποκαλύπτει ότι εκείνο το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Διακοσάββας ήταν και εκείνος εκεί. «Περνούσα τυχαία και σε είδα να τρέχεις φοβισμένη. Μπήκα στην αποθήκη να δω τι είχε και σε έκανε να φοβηθείς έτσι και είδα τον Διακοσάββα πεσμένο μέσα στα αίματα! Ξέρεις κάτι; Εγώ τον σκότωσα! Άρπαξα ένα ξύλο και τον χτύπησα ανελέητα ενώ με παρακαλούσε να τον βοηθήσω. Όλα αυτά για εσένα! Έβαψα τα χέρια μου με αίμα εξαιτίας σου. Κι εσύ μου γυρίζεις την πλάτη γι’ αυτόν τον Πέτρο», της ομολογεί και εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει σε όσα ακούει και βρίσκεται σε φρικτή ψυχολογική κατάσταση.

Την ίδια ώρα, ο Λουκάς στήνει παγίδα στον Παράσχο για να ξεσκεπάσει τον διπλό ρόλο που παίζει, ενώ ο Παναγιώτης ενημερώνει τον Πέτρο αλλά και τον Θέμη για τις συναντήσεις της Αλεξίας με τον Βίκο.

Ο Θέμης απαιτεί εξηγήσεις, ενώ η κοπέλα τα βάζει με όλη της την οικογένεια για τις συναντήσεις της με τον Βίκο. Παράλληλα, η σχέση της με τον Παναγιώτη δεν φαίνεται να μπορεί να αντέξει και έτσι τον χωρίζει, ενώ βρίσκει αφορμές για να βρίσκεται μαζί με τον Βίκο, δίνοντάς του κομμάτια από το παρελθόν της Αγγελικής. Νέα στοιχεία θα πέσουν στα χέρια της Θάλειας, σε σχέση με τις παράνομες δοσοληψίες του Βίκου με τον Δαμαλά, που θεωρείται πρόσωπο υπεράνω υποψίας

Η σχέση της Νατάσας με τον Παράσχο δεν έχει μέλλον, καθώς εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να μη μάθει την αλήθεια για τα μυστικά του τηλεφωνήματα. Η Ελισάβετ πάει στην Πάτρα, όπου τηλεφωνεί στον Πέτρο και του ζητάει να συναντηθούν, έτοιμη να του ανακοινώσει την απόφαση που πήρε. «Δεν γίνεται να είμαστε μαζί! Λυπάμαι, συνέχισε εσύ τη ζωή σου όπως την έκανες τόσα χρόνια κι εγώ θα κάνω αυτό για το οποίο είμαι ταγμένη», του λέει αφήνοντας τον.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts