Μαύρο ρόδο spoiler: «Να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ»

Μαύρο ρόδο spoiler: Ο απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα στον Πέτρο και στην Ελισάβετ στο Μαύρο ρόδο μπορεί να βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, όμως σιγά σιγά τα δύο παιδιά θα αντιληφθούν, πως δε μπορούν να εμποδίσουν αυτό, που νιώθουν.

Ο Πέτρος επικαλείται της αρχιτεκτονικής του ταυτότητας και έτσι μπαινοβγαίνει στη μονή. Η Ελισάβετ από την άλλη δεν αντέχει τα σχόλια του και θέλει να απομακρυνθεί από δίπλα της.

Εκμυστηρεύεται στην ηγουμένη, πως ο Καστρινός της δημιουργεί ταραχή και εκείνη, θέλοντας να διαφυλάξει τις αρχές της και την ηρεμία του μοναστηριού τον διώχνει, λέγοντας του να μην ξαναπατήσει το πόδι του εκεί.

Στο μεταξύ φουντώνει ο έρωτας ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Καστρινό


Αποκαλυπτική ήταν η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μέσα από τη συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή ”ελένη” την Τετάρτη 19/10, καθώς έδωσε κάποια spoiler για τα επόμενα επεισόδια του Μαύρου ρόδου.

Το περιζήτητο θέμα, που αφορά όλους έχει να κάνει με τον αταίριαστο έρωτα του Πέτρου με την Ελισάβετ. Η πρωταγωνίστρια αποκάλυψε, πως ήδη στα τρέχοντα επεισόδια θα τη δούμε να έχει αντιληφθεί τα όσα νιώθει για το αγόρι, για την ώρα όμως θα τους βλέπουμε να μιλάνε και έτσι να έρχονται πιο κοντά.

Δείτε τι είπε για το Μαύρο ρόδο εδώ:

Δείτε και το τρέιλερ της Κυριακής:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts