Μαύρο Ρόδο spoiler: Ο Πέτρος και η Ελισάβετ έρχονται πιο κοντά – Δείτε απόσπασμα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA Μαύρο Ρόδο!
Ο Πέτρος έρχεται πιο κοντά με την Ελισάβετ, ζητώντας της να του κάνει «φροντιστήριο» για το πως να συμπεριφέρεται στη μονή.

Τι θα δούμε στο Μαύρο Ρόδο αυτή την Κυριακή

Η απόφαση της Ελισάβετ να μιλήσει στον Πέτρο και τον πατέρα της για να κατανοήσουν τα θέλω της πέφτει στο κενό, η αντίδραση της φέρνει στο φως αλήθειες που ο Λευτέρης δεν μπορεί να αντέξει. Η αστυνομία αναζητά τον Σαράντο μετά την καταγγελία του Μπόγρη για ξυλοδαρμό.

Ο Βίκος στήνει παγίδα στον Θέμη την ώρα που η ηγουμένη ζητάει την άδεια του μητροπολίτη για την χειροτονία της Ελισάβετ. Εκείνος όμως επηρεασμένος από τα λόγια της Κασσιανής την κατηγορεί ότι δεν μερίμνησε για να προστατέψει τον πνευματικό της παιδί, ο Λευτέρης καταρρέει μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ και του Πέτρου.

Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη:

Η συνέχεια την Κυριακή στις 22:40 στο MEGA!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »