Μαύρο Ρόδο spoiler: Τα σκληρά λόγια της Ελισάβετ οδηγούν τον Λευτέρη στην εντατική!

Μαύρο Ρόδο spoiler: Ο Λευτέρης οδηγείται στην εντατική και η κόρη του η Ελισάβετ καταρρέει. Ένας μεγάλος καυγάς θα ταράξει πολύ τη σχέση πατέρα και κόρης… Ο Λευτέρης κάνει τα πάντα, για να αλλάξει γνώμη στο παιδί του. Δε θέλει να δει την Ελισάβετ να περνά όλη της τη ζωή στο μοναστήρι.

Την ελπίδα βρίσκει στον Πέτρο, στον νεαρό που εμφανίζεται ξαφνικά στις ζωές τους. Εκείνος εκφράζει έντονα το ενδιαφέρον του για την καλόγρια, γεγονός που δίνει χαρά στον Λευτέρη. Μόνο εάν η Ελισάβετ ερωτευτεί, θα αφήσει πίσω τη μοναστική ζωή της…

Ο Λευτέρης και ο Πέτρος συμμαχούν για να πείσουν την ηρωίδα να αλλάξει γνώμη. Εκείνη δεν ακούει κουβέντα. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να κάνει πίσω, θεωρεί πως τον Πέτρο τον έστειλε ο σατανάς για να την επηρεάσει.

Πέτρος Ελισάβετ μαύρο ρόδο

Ο Λευτέρης στην εντατική

Πάνω σε έναν άγριο καυγά, η Ελισάβετ ξεσπά… Φωνάζει στον πατέρα της πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο σπίτι, πως δε θέλει να ζήσει πλάι στους ανθρώπους που σκότωσαν την μητέρα της!

Άθελά της, η νεαρή πρωταγωνίστρια ξεστομίζει βαριές κουβέντες. Ο Λευτέρης δεν ήξερε, δεν είχε συνειδητοποιήσει το μίσος που έκρυβε μέσα του αυτό το κορίτσι, τόσα χρόνια.. Μόλις την ακούει, καταρρέει..

Η καρδιά του ραγίζει. Ο Λευτέρης οδηγείται στην εντατική και η Ελισάβετ καταρρέει στην αγκαλιά του, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Ο Πέτρος αισθάνεται τύψεις, καθώς αυτός ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε πατέρα και κόρη..

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts