Μεγάλωσε και είπε κι ένα τραγούδι!

Είναι ένα τραγούδι που το ακούμε μέχρι και σήμερα παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια. Όποιος μάλιστα έβλεπε και «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη, σίγουρα το έχει βαρεθεί ή το έχει ταυτίσει με τον Μένιο. Είναι το τραγούδι που ο Διονύσης Σχοινάς ερμήνευσε παρέα με τον μικρό του γιο Δημήτρη, ο οποίος όπως και να το κάνουμε πλέον δεν είναι και πολύ μικρός.

Συνεχίστε παρακάτω….

Μάλιστα αυτή την περίοδο, η οικογένεια Σχοινά, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο. Η Καίτη Γαρμπή μαζί με τον Διονύση Σχοινά και τον γιο τους περνούν ξέγνοιαστες στιγμές. Η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε τις πρώτες εικόνες από την παραμονή τους στο νησί των ανέμων. Η ίδια φωτογράφησε τον σύζυγό της και τον μονάκριβο γιο τους στην παραλία, ενώ εκείνοι αγνάντευαν το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, και μοιράστηκε το εν λόγω στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Τα αγόρια μου!♥️ #myboys#myeverything #lovelovelove», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας και τα likes και τα σχόλια πήραν φωτιά!

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts