Μετά από χρόνια απουσίας – Η ανακοίνωση της Ευγενίας Μανωλίδου για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Μετά από πολύ καιρό είδαμε την Ευγενία Μανωλίδου να παραχωρεί δηλώσεις σε κάμερες και συγκεκριμένα στο Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 13/2 με τη γυναίκα να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή και τα επαγγελματικά της.

Αυτό, που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν η τοποθέτηση της Ανδρέα Μικρούτσικο σχετικά με τη σχέση της με την τηλεόραση με την ίδια να ξεκαθαρίζει το αν θα τη δούμε ξανά στο ”γυαλί”

H ίδια είχε κάνει σημαντικό πέρασμα με παρουσίαση δικών της εκπομπών, κάτι που κατά τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν το κέρδισε μόνη της.

«Εξαιτίας του συζύγου ανέλαβε εκπομπή. Τους γνώριζα εκείνη την εποχή, τους είχα και τους δύο καλεσμένους και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση έπαιξε πιάνο και μάθαμε ότι ασχολείται με τη μουσική. Σε δική μου εκπομπή έγιναν όλα αυτά.

Εξαιτίας του μπήκε, εξαιτίας του χτυπήθηκε. Αν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την Ευγενία, στη βάση ότι είναι μία πάρα πολύ καλή μουσικός-πιανίστρια, θα την έβαζαν σε κάτι μουσικό. Πήγαν και την έβαλαν σε ένα προκλητικό project και η γυναίκα του Άδωνι… φάε ξύλο να ‘χεις.

Τότε ο Άδωνις ήταν ανατέλλων αστήρ της πολιτικής. Ήταν κάτι χειρότερο από σήμερα. Τώρα είναι εν ενεργεία Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Όταν έχεις ένα ριάλιτι και επιλέγεις τη γυναίκα του πολιτικά τότε αμφιλεγόμενου Άδωνι, το κάνεις επειδή είναι ο Άδωνις και βαράς επειδή είναι ο Άδωνις», ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η αποκάλυψη της Ευγενίας Μανωλίδου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Δεν υπάρχει λόγος να με ξαναδείτε στην τηλεόραση. Κάνω πράγματα τόσο ουσιαστικά, που μου ταιριάζουν περισσότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε υποθετικά σενάρια. Από όλα έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Είμαι ευγνώμων για όλη την περίοδο που έζησα αλλά ήταν αρκετή.

Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι στο πλευρό του συζύγου μου. Δεν θα ζητήσει τη συμβουλή μου αλλά ό,τι τον απασχολεί θα το συζητήσουμε», είπε στο τέλος η Ευγενία Μανωλίδου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts