Μετωπική σύγκρουση στον Σασμό: «Δολοφόνε, μου πήρες τον άνδρα»

Σασμός: Στην αγαπημένη σειρά, από τη νέα σεζόν, τίποτα πλέον δεν θα είναι ίδιο τόσο για τους Βρουλάκηδες όσο και για τους Σταματάκηδες

Η μετωπική σύγκρουση ανάμεσα στον Παύλο Βρουλάκη που εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό και την Καλλιόπη είναι αναπόφευκτη καθώς το μίσος ξαναφουντώνει και η βεντέτα οδηγεί σε νέο κύκλο αίματος.

Στο μεταξύ, μία αποκάλυψη έρχεται στο φως και κόβει την ανάσα. Η Καλλιόπη βρίσκεται στο κελί και ανακαλύπτει πως ο Παύλος, ο δολοφόνος του άντρα της κυκλοφορεί ελεύθερος, στη σειρά Σασμός.

Μπορεί να πίστευαν όλοι ότι είναι νεκρός, όμως όχι. Ο Παύλος Βρουλάκης ζούσε σαν νεκρός, με τη βοήθεια του παπά Μιχάλη και του Αντώνη. Όταν δολοφόνησε τον Βασίλη Σταματάκη, οι δυο τους τον φυγάδευσαν, για να μη συνεχιστεί η βεντέτα.

Μετά τους θανάτους του Άγγελου και του Πετρή, ο Παύλος επιστρέφει στην Κρήτη, για να πάρει εκδίκηση. Μάλιστα, βρίσκει το θράσος να εμφανιστεί μπροστά στην Καλλιόπη, προκαλώντας την…

Ο Παύλος της «θυμίζει» πως αυτός σκότωσε τον άντρα της, με αποτέλεσμα εκείνη να τρελαίνεται! Ξεσπά και ουρλιάζει πως θα τον αποτελειώσει για το κακό που έκανε στην οικογένειά της, μόνο που ο Παύλος δε φοβάται…

Η Καλλιόπη αρχίζει να τρέμει στην ιδέα πως ο άνθρωπος αυτός θα βλάψει ένα από τα δυο της παιδιά, διψασμένος από εκδίκηση. Πλησιάζει τον Αστέρη και του αναφέρει πως πρέπει ο Παύλος να πεθάνει, προκειμένου να ζήσουν ελεύθεροι.

Ο Αστέρης ενοχλείται από τη στάση της και της ζητά να ξεχάσει τα παλιά. Καμία βεντέτα να μην συνεχιστεί! Η Καλλιόπη, όμως, δεν ησυχάζει αν δε πεθάνει ο δολοφόνος, στη σειρά Σασμός.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts