Με ενέργειες ουσιαστικής προσφοράς, η “Plessas Bros S.A.” βελτιώνει έμπρακτα τις ανάγκες των συνανθρώπων μας

H μεταφορική εταιρεία “Plessas Bros S.A.”, προχώρησε και φέτος την Άνοιξη σε μια σειρά δράσεων στήριξης, αυτή την φόρα προσφέροντας τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς στον εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με το όραμα της έμπρακτης βελτίωσης των αναγκών των συνανθρώπων μας, υλοποιώντας ενέργειες ουσιαστικής προσφοράς, η “Plessas Bros S.A.” κοντά μας από το 1992, συνέβαλε στην μεταφορά των απαραίτητων φορτίων στις εγκαταστάσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η εταιρεία “Plessas Bros S.A.”  είναι από τις πιο ιστορικές εταιρείες στο χώρο των μεταφορών και τρακτορεύσεων στο λιμάνι της Πάτρας. Η δραστηριότητά χρονολογείται από το 1922.

Μέσα από τις αντιξοότητες της εποχής, όπου μοναδικός σκοπός ήταν ο αγώνας για επιβίωση, η εταιρεία πέρασε το μήνυμα της ανάπτυξης και της επαγγελματικής συνείδησης, από γενιά σε γενιά, ώστε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες, διαχρονικά, μεταφορικές εταιρείες με αναγνωρισμένο έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το εξειδικευμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό εργάζεται, όλο το 24ωρο, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: https://plessa.gr/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts