Με μεγάλη επιτυχία σφραγίστηκε η ατομική έκθεση της διεθνούς φήμης Ελληνίδας καλλιτέχνιδας στο Μονακό, με την επίσκεψη και ξενάγηση του Πρίγκιπα Αλβέρτου

Η έκθεσή της με τίτλο “Le voyage de la Joconde” / “Το ταξίδι της Τζοκόντα”, σαγήνευσε και ταξίδεψε τόσο το κοινό που την είδε, όσο και τον ίδιο τον Πρίγκιπα Αλβέρτο που έσπευσε για μιά προσωπική ξενάγηση από την ίδια τη ζωγράφο που άλλωστε γνωρίζει προσωπικά εδώ και χρόνια, εκτιμώντας και παρακολουθώντας εκτενώς  το εικαστικό της έργο.

Ο Πρίγκιπας εντυπωσιάστηκε  από την Τζοκόντα της Ιωάννας Ευθυμίου, που ταξιδεύει  σε κοσμικές μητροπόλεις του κόσμου, όπως τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, τη Ρώμη, το Μοντε Κάρλο και φυσικά την Αθήνα που είναι και ο ίδιος λάτρης, αλλά επίσης και από το καυστικό της χιούμορ σε όλα της σχεδόν τα έργα που ειναι ξεχωριστά.

Συζήτησαν αρκετή ώρα τόσο για το περιεχόμενο αυτής της έκθεσης, όσο και για άλλα θέματα, επίσης η γνωστή καλλιτέχνης του περιέγραψε και για το καλλιτεχνικό της έργο και αγώνα για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, όπου ο ιδιος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην επίσκεψη αυτή που έγινε στο πιο hot στέκι του Μόντε Κάρλο, στο χώρο του “καλλιτεχνικού” εστιατορίου-brasserie, Quai des Artistes, παρευρέθηκαν, οι εκπρόσωποι της γνωστής ζωγράφου στο Μονακό, Κριστίν & Τάκης Κωστάρας, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κος Ποιντοβέν και ο σύζυγος της Ιωάννας Ευθυμίου, δικηγόρος Κοσμάς Σμιλάκος που χρόνια τώρα στηρίζει το έργο της.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, οτι παράλληλα με την έκθεση αυτή λειτουργεί και η έκθεσή της ζωγράφου στο Μουσείο αυτοκινήτων της προσωπικής συλλογής του Πρίγκιπα Αλβέρτου στο Μονακό με τα έργα της, που γίνεται αυτή την περίοδο  με θέμα την “κόκκινη Βασίλισσα” του αυτοκινήτου Ferrari, έκθεση πραγματικά υπερπαραγωγή μια και στοίχισε ένα δισεκατομμύριο ευρώ, όπου εγκαινίασε επίσης ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και διαρκεί ως τις 31 Μαρτίου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts