Μη διαβάζετε ιατρικά θέματα στο Internet!

Έχει τύχει μια δυο φορές να χρειαστεί να αναζητήσω  πληροφορίες για ιατρικά θέματα στο διαδίκτυο. Για ένα απλό σπυράκι την πρώτη φορά έφτασα να πιστεύω ότι έχω αφροδίσια νοσήματα, χθες πάλι για μια κοκκινίλα στο χέρι μου άρχισα να πιστεύω πως έχω κάποια ανίατη αρρώστια.

Σήμερα το πρωί λοιπόν έφτιαξα τον καφέ μου, άνοιξα το κομπιούτερ μου και αποφάσισα να γράψω αυτό το κείμενο μόνο και μόνο για να σας βγάλω από αυτό το τρυπάκι που πέφτετε όλοι και το ξέρω και το μαθαίνω καθημερινά καθώς τα ίδια ακούω και από δικούς μου ανθρώπους.

Καταλαβαίνω και σέβομαι τα αξιόπιστα site που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με ιατρικά θέματα δεν καταλαβαίνω όμως όλα τα υπόλοιπα που θέλουν να ασχοληθούν με λίγο απ΄όλα με αποτέλεσμα να γίνεται μια απίστευτη και κακή ανακύκλωση θεμάτων  που οδηγεί στην παραπληροφόρηση των αναγνωστών. Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι πως ψάξε ψάξε βρίσκεις πράγματα που καμία σχέση δεν έχουν με αυτό που αναζήτησες και φτάνεις σε σημείο να πιστεύεις πως έχεις κολλήσει τα πάντα, ενώ ουσιαστικά δεν έχεις τίποτα.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν γιατί δεν υπάρχει λόγος να τρομοκρατούμαστε για το τίποτα. Και να έχετε υπόψιν σας πως είναι προτιμότερο να δώσεις 20 ευρώ παραπάνω (λόγου χάρη το 20) και να επισκεφτείς έναν γιατρό ο οποίος θα σου πει ακριβώς αν έχεις κάτι και περί τίνος πρόκειται παρά να αναλώνεσαι βολτάροντας σε μη αξιόπιστα site που μόνο πανικό, άγχος και φόβο μπορεί να σου δημιουργήσουν.

Ψάξε καλά, ρώτα και ενημερώσου ποια είναι τα ελληνικά sites με αυτή τη θεματολογία και φρόντισε να χρησιμοποιείς μόνο αυτά και όχι ότι σου πλασάρει η google.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts