Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η πίεση από τον ΑΝΤ1 και η άρνηση του ηθοποιού

«Πόλεμος» ανάμεσα στο κανάλι και τον πρωταγωνιστή της σειράς Παγιδευμένοι – Αναλυτικά όλο το παρασκήνιο.

Σε ανοιχτό «πόλεμο» βρίσκεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο πρωταγωνιστής της σειράς Παγιδευμένοι, με τον ΑΝΤ1 που φιλοξενεί τη δραματική σειρά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, το κανάλι του Αμαρουσίου τον πιέζει να πάει καλεσμένος στις ψυχαγωγικές του εκπομπές κι εκείνος αρνείται πεισματικά, υποστηρίζοντας ότι καλύπτεται απόλυτα από το συμβόλαιό του, το οποίο τον έχει εντελώς «ελεύθερο» από κάθε τέτοιου είδους δέσμευση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ηθοποιός απέρριψε τις προσκλήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και του Γιώργου Λιάγκα και το κλίμα στον ΑΝΤ1 είναι άσχημο για εκείνον, αφού με τον τρόπο του δε βοηθάει να διαφημιστεί περαιτέρω η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο καρδιοκατακτητής της prime time ζώνης, έχει παράλληλα αρνηθεί κι αρκετές προτάσεις για συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις σε περιοδικά.

Παγιδευμένοι: Πότε θα μεταδοθούν τα επόμενα επεισόδια


Οι τηλεθεατές πρέπει να κάνουν αρκετό καιρό υπομονή. καθώς θα αργήσουν να δουν τις εξελίξεις στο σήριαλ Παγιδευμένοι. Ο «Δημήτρης» και η «Άννα» θα περιμένουν να τελειώσει το Μουντιάλ για να ζήσουν τον έρωτά τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται μετά την κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος…

Viral Είδηση: Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος λυγίζει βλέποντας την εικόνα του γιου του

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »