Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η στενή σχέση με ηθοποιό από το Αυτή η νύχτα μένει!

Τελικά, δεν μένει τίποτα κρυφό στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας! Μία βόλτα στην Αθήνα βράδυ Σαββάτου (6/5) ήταν αρκετή για να εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη σε μεγάλα κέφια σε έξοδό του.

Βέβαια, δεν ήταν και μεγάλη έκπληξη ότι τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο μπαρ που έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό με τον φίλο του Κωνσταντίνο Δάνο απέναντι ακριβώς από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και πολύ κοντά στο θέατρο του Νέου Κόσμου στην περιοχή.

Όπως σχεδόν κάθε βράδυ, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Παγιδευμένοι» ήταν εκεί χθες για να καλωσορίσει καλούς φίλους, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από τον χώρο της υποκριτικής.

Και ο φακός, τον απαθανάτισε σε κουβεντούλα με την Ναταλία Σουίφτ, τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Στάνκογλου στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Στην παρέα τους λίγο αργότερα προστέθηκε και η τηλεοπτική σύντροφος του Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου η οποία στη «Νύχτα» υποδύεται τη Βάσω.

Οι τρεις τους έδειξαν να περνούν πολύ όμορφα μαζί απολαμβάνοντας το ποτό τους και τη δυνατή μουσική από τις επιλογές του dj του μπαρ.

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την όμορφη καλλιτεχνική παρέα:

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts