Μιχαήλ Ταμπακάκης – Σάντυ Χατζηιωάννου: Επέστρεψαν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις

Ο Μιχαήλ Ταµπακάκης είναι ένας ηθοποιός που φέτος θα µας απασχολήσει αρκετά καθώς θα τον δούµε στη μεγάλη παραγωγή του Mega «Μαύρο ρόδο».

Ο γοητευτικός ηθοποιός φημολογείται ότι το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι µε την πανέµορφη Σάντυ Χατζηιωάννου, τη γνωστή «Τζένη» από τον «Σασµό». Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και της δημοσιογράφου Σπυριδούλας Τριάντου, οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καιρό, έχουν κοινές παρέες, ενώ η Ευγενία Σαµαρά είναι η «µανούλα» τους, όπως την αποκαλούν και οι δύο χαριτολογώντας. Φέτος το καλοκαίρι επισκέφθηκαν πολλά νησιά, ανάµεσά τους και την Τήνο, όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα πριν επιστρέψουν στην πρωτεύουσα για τα γυρίσµατα.
Ο Μιχαήλ Ταµπακάκης είναι ένας ηθοποιός που φέτος θα µας απασχολήσει αρκετά καθώς θα τον δούµε στη µμεγάλη παραγωγή του Mega «Μαύρο ρόδο».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που τον είδαµε πέρυσι στον ρόλο του Γιώργη Θεριανού στο αριστούργηµα της ΕΡΤ «Αγάπη παράνοµη», δίπλα στην Καρυοφυλλιά Καραµπέτη και τον Νίκο Ψαρρά, στο «Μαύρο ρόδο» θα υποδυθεί τον ∆ηµήτρη, έναν νεαρό που θα γνωρίσει την αδελφή Ελισάβετ. Ο ∆ηµήτρης, που έχει µάθει να ζει αλλιώς, διαφέρει πολύ από τη µοναχή Ελισάβετ, γι’ αυτό και εντυπωσιάζεται αµέσως από τον «περίεργο» κόσµο της.

Ο πατέρας του ∆ηµήτρη είναι ένας άνθρωπος της νύχτας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Λεωνίδας Κακούρης. Η πρωταγωνίστρια στην αρχή είναι απόµακρη από τον ∆ηµήτρη, όµως σταδιακά τον εµπιστεύεται και του διηγείται την ιστορία της.

Όσο για τη σύντροφό του, γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Χαλκίδα, ενώ µετακόµισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της και να σπουδάσει υποκριτική. Είναι 29 χρόνων, όπως αποκάλυψε η ίδια πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της. «Είναι στην εφηβεία και ενθουσιάζεται εύκολα. Η Τζένη είναι 18 χρόνων και εγώ θα γίνω 29», είχε πει χαρακτηριστικά για τον ρόλο της στην επιτυχηµένη σειρά του Alpha «Σασµός».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts