Μοναδική Βραδιά Γευσιγνωσίας από το JuJu Bar&Restaurant και τo πολυβραβευμένο κτήμα Querciabella, της Τοσκάνης

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου το JuJuBarRestaurant φιλοξένησε το πολυβραβευμένο κτήμα  Querciabella στο πρώτο «Gastronomic Session by Divani Collection» σε συνεργασία με την εισαγωγική εταιρεία Jeroboam.

Οι σπάνιες ετικέτες κρασιού του κτήματος Querciabella,  σε συνδυασμό με το γαστρονομικό μενού 4 πιάτων που επιμελήθηκε ειδικά για τη βραδιά ο Σεφ του εστιατορίου Σάββας Ληχανίδης, αλλά και η κοσμοπολίτικη αύρα του JuJuBar&Restaurant, έκλεψαν τις εντυπώσεις των εκλεκτών καλεσμένων.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά στην Τοσκάνη, μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματα των «Μεγάλων Κρασιών» του κτήματος Querciabella (Querciabella Batar 2015, Querciabella Chianti Classico DOCG Riserva 2015,Querciabella Camartina 2012, Braida GrappafromBriccoDell’ Uccellone 2013). Πλοηγός σε αυτό το ταξίδι ήταν ο διευθυντής πωλήσεων της Querciabella, Giorgo Frangiacomo.

Γαστρονομικά, η βραδιά ξεκίνησε με χτένια σωτέ με chorizo, καπνιστή πάπρικα και σάλτσα beurreblanc, συνεχίστηκε με Dumplings χειροποίητων ζυμαρικών με μοσχάρι ραγκού, κατσικίσιο τυρί, φλέικς μαύρης τρούφας και φύλλα χρυσού  και Καρέ αρνιού με κρούστα πράσινων μυρωδικών και JuJusauce, πουρέ παστινάκι, babyλαχανικά και μανιτάρια σιμέτζι. Η βραδιά έκλεισε εντυπωσιακά, με Crémeux πικρής σοκολάτας σε τραγανή βάση fegientineμε σάλτσα καραμέλας.

Ο διευθυντής πωλήσεων του κτήματος Querciabella, Giorgo Frangiacomo, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση,  ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους για την παρουσία τους.

Info: Το JuJu Bar & Restaurant  με την υποστήριξη της εισαγωγικής εταιρείας κρασιών Jeroboam ανανεώνει το ραντεβού του, με τους λάτρεις της γαστρονομίας, με το 2οGastronomic Session  την Τρίτη 19 Μαρτίου, στις 20.00  όπου θα φιλοξενηθεί ο γνωστός ιταλικός οίκος κρασιών  Μasciarelli και η «Σιδηρά» Κυρία και ιδιοκτήτρια του οινοποιείου Μarina Cvetic.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts