Μουζουράκης – Κοζάρη, Νικήτας Νομικός – Άννα Πρέλεβιτς – Πέτρος Συρίγος – Ρένα Θωμά: Οι τρεις γάμοι της ελληνικής showbiz σήμερα!

Ο γνωστός σεφ Πέτρος Συρίγος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του Ρένα Θωμά, ενώ μετά ακολούθησε η βάφτιση της κόρης του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σήμερα στις 6 το απόγευμα, στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Καπανδρίτι, ενώ μετά θα ακολουθούσε η βάπτιση της κόρης του που θα έπαιρνε το όνομα Βαλέρια.

Οι δύο ερωτευμένοι ήθελαν να μοιραστούν αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους μόνο με τους δικούς τους ανθρώπους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το ζευγάρι κατέφθασε στην εκκλησία με τη μικρή του κόρη που ήταν και παρανυφάκι και φυσικά ο ευτυχισμένος γαμπρός είχε στο πλευρό του και τις δύο γυναίκες της ζωής του.

«Δεν περίμενα ότι ένας γάμος και μία βάπτιση έχουν τόσο πολύ τρέξιμο. Την μικρή θα την πούμε Βαλέρια. Είχαμε κάποια ονόματα στο μυαλό μας. Είχα πει στη γυναίκα μου: “Κάτσε να γεννηθεί, να τη δούμε και να δεις αν ταιριάζει όλο αυτό”. Δεν έχουν παρεξηγηθεί ούτε η μαμά ούτε η πεθερά μου» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός σεφ ο οποίος παραδέχτηκε στη συνέχεια:

«Είμαι ερωτευμένος με την κόρη μου. Αλλάζει η ζωή σου προς το τέλειο, όχι προς το καλό».

Σήμερα το απόγευμα παντρεύτηκαν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη στιγμή του η αδελφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού.

Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου για να σιγουρευτεί ότι όλα θα ήταν έτοιμα για τη στιγμή του γάμου του ερωτευμένου ζευγαριού και εντυπωσίασε με την υπέροχη εμφάνισή της με μία στράπλες τουαλέτα που ομολογουμένως τής πήγαινε πολύ.

Μόνο που όταν αντίκρισε τον αδελφό της ντυμένο γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας, έβαλε τα κλάματα, δείχνοντας πραγματικά συγκινημένη για την ευτυχία που ζει ο Νικήτας στην προσωπική του ζωή.

Ο Νικήτας και η Δούκισσα είναι πολύ δεμένα αδέλφια και ήταν λογική η αντίδραση της παρουσιάστριας για όσους γνωρίζουν τη μοναδική σχέση που διατηρούν τα δύο αδέλφια.

Η Δούκισσα έσπευσε κοντά στον αδελφό της, τον αγκάλιασε θερμά και του ευχήθηκε τα καλύτερα στη νέα ζωή που ξεκινάει έχοντας στο πλευρό της την Άννα του.

Σε ένα υπέροχο άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, στην Αίγινα, έγινε σήμερα (27/5) ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη.

O γάμος έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων σε μία μοναδική τοποθεσία παρουσία 500 και πλέον καλεσμένων αλλά και πέντε κουμπάρων.

Μεταξύ των προσκεκλημένων του ζευγαριού είδαμε τις απαστράπτουσες Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Τόνια Σωτηροπούλου που φορούσε μία υπέροχη ροζ τουαλέτα και συνοδευόταν από τον Κωστή Μαραβέγια.

Στον γάμο επίσης το παρών έδωσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και τη μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη, η Έλενα Παπαρίζου που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, η Ματίνα Νικολάου που κατέφθασε με τον αγαπημένο της Βασίλη Πορφύρη, ο Κώστας Κόκλας, ο Θανάσης Αλευράς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.

Η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με ένα αυτοκίνητο αντίκα και ο Πάνος Μουζουράκης έτρεξε στην πόρτα για να την υποδεχθεί και να την οδηγήσει στο σημείο όπου θα γινόταν το μυστήριο, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts