Μουζουράκης – Κόζαρη: Η ημερομηνία του γάμου, οι 6 κουμπάροι, οι 300 καλεσμένοι και το 3ήμερο πάρτι

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη θα παντρευτούν στην Αίγινα και μάθαμε λεπτομέρειες του γάμου τους!

Το Μυστήριο θα γίνει περίπου σε 20 μέρες στην Αίγινα και όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Μαρίνος Βυθούλκας στην εκπομπή, Breakfast@Star, το ζευγάρι θα έχει έξι κουμπάρους.

«Θα είναι δύο κοπέλες από την πλευρά της Μαριλούς και τέσσερα από την πλευρά του Πάνου Μουζουράκη. Από ό,τι μαθαίνω την ημέρα θα παραβρεθούν περισσότερα από 300 άτομα. Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα πρόκειται να δούμε τον Σάκη Ρουβά, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την Κατερίνα Καινούργιου, την Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια.

Πρόκειται για ένα τριήμερο non stop πάρτι. Και την προηγούμενη μέρα θα υπάρχει ένα pre-wedding πάρτι και την Κυριακή.».

Να σας θυμίσουμε ότι η αναγγελία γάμου έγραφε: «Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία – Σταυρούλα Κόζαρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα»

Ο γάμος θα γίνει στο νησί της Αίγινας σε ένα ιστορικά κτήμα. Το κτήμα είναι ένα από τα καλύτερα και τα πολυτελέστερα της Αίγινας.Το συγκεκριμένο κτήμα βρίσκεται κοντά στον φάρο της Αίγινας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts