Μουσική συνάντηση στο Κτήμα 28

Σε ένα “περιπετειώδη” μουσικό προορισμό υπόσχεται να μας συνεπάρει η Έλενα Δoμάζου, με την νέα της επιτυχία “Μια περιπέτεια”, σε μουσική του Χρήστου Ρουπακιά και στίχους του Σοφοκλή Καπνιά.

Η εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία, οι μουσικές σπουδές της και η ενασχόλησή της με τον χορό, ενδυναμώνουν το αστείρευτο ταλέντο της και οι δυνατές συνεργασίες της επί σκηνής με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Παντελής Παντελίδης, o Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Χρήστος Κυριαζής, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Αντύπας, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Νίκος Απέργης, ο Σάκης Αρσενίου, ο Κυριάκος Κυανός, ο Βασίλης Δήμας, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Νίκος Οικονομόπουλος κ.ά. επισφραγίζουν την καλλιτεχνική της οντότητα!

Λίγα λόγια για το Κτήμα 28:

Το «Κτήμα 28» αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για έναν ονειρεμένο γάμο, τη βάπτιση του παιδιού σας αλλά και την εταιρική σας εκδήλωση. Διαθέτει δικές του εγκαταστάσεις κουζίνας που εξυπηρετεί σε αποκλειστικότητα το χώρο του και μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές γεύσεις μαγειρεμένες λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδηλωσής σας. Θρησκευτικός ή πολιτικός γάμος, wedding party, γάμος και βάφτιση μαζί, επέτειος γάμου, το «Κτήμα 28» μπορεί να σας προτείνει ευφάνταστες γεύσεις στα πλαίσια της οργάνωσης ενός cocktail & bar catering.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts