Μυριέλλα Κουρεντή: «Μια μέρα ξυπνάω και έχω όγκους που δεν καλύπτονταν ούτε με το μέικαπ»

Το πρόγραμμά της πέρσι ήταν εξοντωτικό, με καθημερινά γυρίσματα για τη σειρά του ANT1 Παρθένα Ζωή και πρόβες για το DWTS.

Όλο αυτό βέβαια στοίχισε στη Μυριέλλα Κουρεντή, με τον οργανισμό της να αντιδράει.

Η ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Χαμάμ γυναικών» στο θέατρο Ακάδημος.

«Είχα μια τρομερή ένταση, αϋπνίες, πίεση στα μάτια και ξαφνικά άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια εξανθήματα στο πρόσωπο. Σκέψου ότι δεν είχα ποτέ πρόβλημα ακμής, οπότε άρχισε να με προβληματίζει αυτή η εικόνα. Το καλοκαίρι ηρέμησα κάπως. Τον Σεπτέμβριο, όμως, άρχισα πάλι να βγάζω εξανθήματα, σε μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα. Μια μέρα ξυπνάω και έχω όγκους που δεν καλύπτονταν ούτε με το μέικαπ. Τότε η φίλη μου και συνάδελφος Στέλλα Κοσμοπούλου μου πρότεινε έναν εκπληκτικό γιατρό, τον Λεωνίδα Πολιτόπουλο. Έκανε κάποιες μετρήσεις στους παλμούς μου και στα αντανακλαστικά μου και κατέληξε στο ότι έχω αυξημένη αδρεναλίνη. Στο μεταξύ, θέλω να σου πω ότι υπήρχαν μέρες που ξυπνούσα και δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι, χωρίς λόγο. Ο γιατρός, λοιπόν, μου είπε ότι έχω μειωμένη σεροτονίνη λόγω αύξησης της αδρεναλίνης. Συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ εύκολο να λυθεί το πρόβλημα, αρκεί να κάνω μία με δύο ώρες την ημέρα αερόβια γυμναστική, και έτσι το έριξα στο τρέξιμο. Στη συνέχεια, με έστειλε σε έναν άλλο γιατρό, που μόλις με είδε μου είπε ότι έχω ενδοκυστική ακμή. Αυτό δεν θεραπεύεται με αλοιφές, θέλει τα χάπια του. Μιλώντας μαζί τους κατάλαβα ότι μπορούμε να είμαστε καλά με πολύ απλά πράγματα, και επειδή δεν ψαχνόμαστε δεν τα ανακαλύπτουμε».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts