Μυστήριο με τη Δήμητρα Ματσούκα – Τράκαρε με ανασφάλιστο όχημα και πήγε να το σκάσει

“Πέπλο μυστηρίου” καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Νέο Κόσμο η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, αλλά και η αντίδραση της αμέσως μετά, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η κυρια Ματσούκα, αρχικά προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο με το αυτοκίνητο της, ενώ όταν δεν τον κατάφερε, καθώς την σταμάτησαν οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί, βγήκε από το όχημα και προσπάθησε να απομακρυνθεί με τα πόδια!

Όλα εξελίχθηκαν στην συμβολή των οδών Βρεσθενους και Ηρακλέους στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής 2 Μαρτίου στο Νέο Κόσμο. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Ήταν τότε που το όχημα που οδηγούσε Δήμητρα Ματσούκα συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο παιδί!

Από την έρευνα των ανδρών της τροχαίας Αθηνών που μετέβησαν στην περιοχή, διαπιστώθηκε πως το όχημα της “εκρηκτικής” ηθοποιού, ήταν ανασφάλιστο.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα, το τριμελές Εφετείο πλημμελημάτων, είχε καταδικάσει την Ματσούκα σε οθόνη φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή, για οφειλές προς το δημόσιο ύψους 108.000 ευρώ.

Πηγή: Newpost.gr

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2018: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το θρυλικό φουστάνι κύκνος της Bjork

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts