Μόλις Χθες: Μία εξαφάνιση και μια δολοφονία σπέρνουν τον πανικό

Μόλις Χθες: Καθημερινά, οι ήρωες της σειράς έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. Ο Σπύρος, η Λήδα, ο Δήμος αλλά και άλλοι ετοιμά ζουν αδίστακτα σχέδια εναντίον όσων πιστεύουν πως ευθύνονται για την προσωπική τους δυστυχία.Έτσι, στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε τηνΈλενα να επιστρέφει από την Ιταλία στον Πόρο και να ετοιμάζει εκδίκηση. Η ίδια προσεγγίζει αρχικά τον Σπύρο λέγοντάς του πως γύρισε για να καταστρέφει τον Μιχάλη και τη Λουίζα. Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, η κοπέλα παρακολουθεί τις κινήσεις του ζευγαριού, αν και η Μαρία, μαθαίνοντας για την επιστροφή της Έλενας, ανησυχεί. Την ίδια ώρα, στη σειρά Μόλις Χθες, ο Αχιλλέας αναλαμβάνει να φτιάξει τα χαρτιά του Δήμου, χωρίς φυσικά να φαντάζεται τις προθέσεις του και πως αυτός έχει στόχο να σκοτώσει τον Μιχάλη.

Παράλληλα, η Έλενα προσπαθεί να πείσει τη Λουίζα ότι είναι με το μέρος της και εναντίον του Σπύρου και πως αυτόν θέλει να εκδικηθεί. Απλά, για να το καταφέρει, θα πρέπει να παίξει το παιχνίδι του, ώστε να τον κάνει να την εμπιστευτεί και έτσι με την πρώτη ευκαιρία να μπορέσει να τον καταστρέφει. Φυσικά, όλοι είναι δύσπιστοι απέναντι της, καθώς γνωρίζουν καλά μέχρι πού είναι ικανή να φτάσει. Ωστόσο, η Λουίζα συμμαχεί με την Έλενα ή έτσι νομίζει τουλάχιστον.

Κι ενώ ο Μιχάλης πιστεύει  πως η Έλενα και ο Σπύρος είναι αδίστακτοι, τον πραγματικό εχθρό τον έχει δίπλα του και δεν είναι άλλος από τον Δήμο. Μάλιστα, ο τελευταίος, που θέλει να εκδικηθεί τον Μιχάλη για τον θάνατο του πατέρα του, πλησιάζει τη Μαρία και τη βάζει στο στόχαστρό του.

Σύμφωνα με το mytv, ο άντρας προσπαθεί να τη δηλητηριάσει, αλλά η Μαρία έχει φύλακα άγγελο χωρίς να το γνωρίζει. Η κοιλίτσα της γυναίκας τη σώζει, αλλά δυστυχώς πεθαίνει εκείνη. Η Μαρία θρηνεί το δηλητηριασμένο σκυλάκι της και δεν καταλαβαίνει πώς έγινε αυτό. Όλοι ενημερώνονται σχετικά με το περιστατικό και ανησυχούν  πως κάποιος έκανε κακό επίτηδες. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κορίνα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή με τον Άλκη και το μωρό του. Φυσικά, και οι δύο φοβούνται μήπως η Λήδα επιστρέφει και είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μάλιστα, η Κορίνα αφήνει το παιδί της Λήδας στο σπίτι της Δάφνης για να το προσέχουν όσο εκείνη πηγαίνει σε μια δουλειά. Η κοπέλα, όμως, δεν ξέρει πως η Λήδα καιροφυλακτεί και τους παρακολουθεί. Εκείνη είναι αποφασισμένη να πάρει το παιδί της και καταφέρνει και μπαίνει στο σπίτι της Δάφνης και αρπάζει το μωρό. Λίγη ώρα αργότερα, όλοι ψάχνουν έντρομοι το μωρό και τη Λήδα αλλά είναι άφαντοι.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts