Νέα τροπή στο διαζύγιο Αθηνάς Ωνάση – Αλβάρο ντε Μιράντα

Κανείς δεν είπε ότι θα ήταν ένα εύκολο διαζύγιο και αν και οι πληροφορίες γι’ αυτό έρχονται με αργό και βασανιστικό τρόπο, το γεγονός είναι πως η μάχη μεταξύ της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση και του πρώην συζύγου της φαίνεται πως μαίνεται κάθε μέρα. Αν και την τελευταία εβδομάδα η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν πως η Αθηνά Ωνάση θέτει προς πώληση ένα από τα σπίτια του είχε με τον πρώην σύζυγό της και μάλιστα αυτό στο οποίο τον έπιασε να την απατά, τα τελευταία νέα αποκαλύπτουν ένα άλλο γεγονός: ο αναβάτης έχει «συμμαχήσει με τη βασίλισσα των διαζυγίων».  Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Hola.com, ο βραζιλιάνος αναβάτης καταφεύγει στα βραζιλιάνικα δικαστήρια καταθέτοντας μήνυση εναντίον της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση επειδή δεν του επιτρέπει να έχει πρόσβαση στα άλογά τους και τον αθλητικό εξοπλισμό που βρίσκεται στο κέντρο αναπαραγωγής και κατάρτισης που έχτισε το ζευγάρι στο Βάλκενσβάαρντ της Ολλανδίας.  Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το γεγονός πως η Αθηνά του απαγόρευσε να χρησιμοποιεί τα καθαρόαιμα άλογα που είχαν αγοραστεί με δικά της χρήματα, τον οδήγησαν στο να πέσει από την 10η στην 205η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιππασίας. (….)

Η επιμέλεια των καθαρόαιμων αλόγων υπήρξε μία από τις σημαντικότερες μάχες του πρώην ζευγαριού. «Τον Μάιο του 2016, το βελγικό δικαστήριο χορήγησε τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων με τα οποία ο Ντόντα είχε πρόσβαση σε άλογα και πως θα μπορούσε να εκπαιδευτεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η Αθηνά προσέφυγε τον Δεκέμβριο και κατάφερε να αντιστρέψει την απόφαση του κατώτερου δικαστηρίου. Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Βελγίου, που δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη».  Αν και η όλη διαδικασία έχει γίνει διακριτικά, το γεγονός είναι ότι λόγω των αλόγων ο αναβάτης έσπασε τη σιωπή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέφερε τον Σεπτέμβριο πως μια ομάδα από την ασφάλεια της Αθηνάς δεν του επέτρεψε την πρόσβαση στα άλογά του. «Επιστρέφουμε από τους ολυμπιακούς Αγώνες και βλέπουμε έναν σωματοφύλακα στο μπροστινό μέρος του οχήματος που μεταφέρει τον Κορνέτο… Δεν μπορώ να δώσω ούτε ένα μήλο στον καλύτερό μου φίλο! Ελπίζω πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη και όλα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό» έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram.  Τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως τώρα ο αναβάτης έχει προσλάβει την «Βασίλισσα των διαζυγίων» με το παρατσούκλι «επίφοβη», Πρισίλα Κορέα ντα Φονσέκα, «για την αμείλικτη πάλη της στο Οικογενειακό Δίκαιο». Η Αθηνά Ωνάση, όμως, δεν καταθέτει τόσο εύκολα τα όπλα. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, το περασμένο καλοκαίρι, η πολυεκατομμυριούχος είχε προσλάβει έναν από τους καλύτερους δικηγόρους διαζυγίων στον κόσμο, τον Ρόμπερτ Στέφαν Κοέν, που είχε εκπροσωπήσει και την Ιβάνα Τραμπ στο διαζύγιό της από τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

 

Διαβάστε επίσης:

Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα

Κατερίνα μήπως θα πρέπει να σταματήσεις να φουσκώνεις τα χείλη σου;

Όταν η Σάρα του Survivor έπαιξε στο “Daddy Cool” του ANT1

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts