Νέες δηλώσεις Χατζηβασιλείου: «Είχε την ατυχή έµπνευση να µε αποκαλέσει προστατευόµενο είδος και…»

Τελικά μέχρι πού… θα πάει η βαλίτσα για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Δήμο Βερύκιο και πώς αντιδράει πλέον η παρουσιάστρια μετά την απόφαση για αλλαγή ώρας;
Οταν σας ανακοίνωσαν πως το «Πάμε Πακέτο» θα αλλάξει ηµέρα προβολής, νιώσατε αδικία;
∆εν το σκέφτηκα έτσι. Σκέφτηκα πως το κανάλι µου χρειάζεται να ταχθώ σε αυτή την προσπάθεια στη συγκεκριµένη ηµέρα και θεώρησα ότι πρέπει να σταθώ έτσι όπως µε χρειάζονται. Υποτίθεται πως αυτοί που κάνουν το πρόγραµµα ξέρουν καλύτερα. ∆εν νοµίζω ότι κάποιος το έκανε µε κακή βούληση. ∆εν νοµίζω πως υπήρχε αρνητική πρόθεση σε αυτό και το λέω ειλικρινά, γι’ αυτό άλλωστε δεν έκανα δεύτερη συζήτηση. Από την πρώτη στιγµή είπα «ΟΚ». Για να µου το ζητάει το κανάλι µου, προφανώς εξυπηρετεί τη δοµή του προγράµµατος.
Σε πρόσφατες δηλώσεις σας είπατε πως είστε καλόβολος άνθρωπος.
Με ρώτησαν: «Είσαι καλόβολος άνθρωπος;». Και απάντησα πως προφανώς είµαι καλόβολος άνθρωπος αφού τα δέχτηκα όλα αυτά.
Ανεβάσατε και ένα στάτους στο Instagram που έλεγε «Τα εν οίκω… me n Dimo (Verikio). Προχωρώ γιατί συγχωρώ». Είχε να κάνει µε αυτά που είπε για σας ο ∆ήµος Βερύκιος;
Προφανώς. Είχε την ατυχή έµπνευση να µε αποκαλέσει προστατευόµενο είδος και σίγουρα δεν είµαι ούτε είδος, ούτε χρειάζοµαι προστασία. Ακούγεται κάπως αυτό, αλλά ο ∆ήµος είναι συνεργάτης, δεν κρατάω κακία. Το να πει και κάτι παραπάνω ο ∆ήµος, το λέει όχι γιατί έχει κακή πρόθεση, αλλά γιατί είναι παρορµητικός.
Κρατάτε κακίες στη ζωή σας;
Οχι, γιατί είµαι ευθύς άνθρωπος. Αλίµονο αν κρατούσα κακίες, θα είχα τοξινωθεί από µόνη µου. Γιατί να το κάνω αυτό στον εαυτό µου; Οποιος κρατάει κακίες, απλώς νοσεί. Είναι θέµα αντίληψης, όλα τα κάνει το µυαλό µας.
Πηγή: Real

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts