Νέο κατάστημα – έκπληξη στο Nammos Village

Σε έναν λαμπερό και ειδικά σχεδιασμένο χώρο το Σάββατο 15 Ιουνίου ξεκίνησε να λειτουργεί το BVLGARI Pop Up Store στο κατάστημα KESSARIS στο Nammos Village στην παραλία Ψαρρού της Μυκόνου.

Ο Οίκος KESSARIS εξασφάλισε για το κοινό του αποκλειστικές δημιουργίες συλλογών κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ διαθέσιμων μόνο στις boutique BVLGARI καθώς και κομμάτια από την επερχόμενη σεζόν.

Σπάνιοι πολύτιμοι λίθοι, ασυνήθιστα υλικά, ανατρεπτικά σχέδια, τολμηροί κι έντονοι χρωματισμοί επανακαθορίζουν τα όρια της πολυτέλειας και του design με ένα φρέσκο και δυναμικό χαρακτήρα.

Ανάμεσα στις δημιουργίες που φιλοξενούνται αυτό το διάστημα ξεχωρίζουν κομμάτια από τις συλλογές Fiorever, Festa και Diva. Τις εντυπώσεις κερδίζει η διάσημη συλλογή Serpenti, με το εμβληματικό φίδι να πρωταγωνιστεί σε κοσμήματα, ρολόγια και μοντέρνα αξεσουάρ.

Οι νέες τσάντες, τα πορτοφόλια και τα γυαλιά μαγνητίζουν τα βλέμματα και υπόσχονται ξεχωριστές καλοκαιρινές εμφανίσεις και όχι μόνο.

Με λαμπερή και πάντα παιχνιδιάρικη διάθεση η οικογένεια KESSARIS υποδέχτηκε αγαπημένους φίλους και τους ξενάγησε στις σαγηνευτικές δημιουργίες του Oίκου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts