Νίκος Απέργης & Μαλού: Η επιτυχία συνεχίζεται στο «Cabaret»

Ο Νίκος Απέργης και η Μαλού συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο «Cabaret», οι οποίες είναι sold out από την πρώτη κιόλας μέρα.

Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες έχουν συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω τους και έχουν καταφέρει να εκτοξεύσουν στα ύψη τη διασκέδαση με το πρόγραμμά τους, καθώς είναι άκρως ανεβαστικό.

Ο Νίκος Απέργης και η Μαλού μεταξύ άλλων, ερμηνεύουν στη σκηνή του «Cabaret» το ντουέτο τους με τίτλο «Πόσο Πόσο», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έχει βρεθεί στις πρώτες θέσεις των trends.

Ο Νίκος Απέργης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και δημιουργός, με τις αμέτρητες δισκογραφικές και ραδιοφωνικές επιτυχίες παρασύρει το κοινό με τα τραγούδια του και μας χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Η Μαλού μας παρασύρει με τις τεράστιες επιτυχίες της αλλά και την ανεπανάληπτη σκηνική της παρουσία, με ένα πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα.

Ο Άρις Πετράκης, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης, εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες του και την on stage εμφάνιση του.

Ο McDaddy, ο τράπερ με το ξεχωριστό στυλ μουσικής, ξεσηκώνει το κοινό με τον μοναδικό του τρόπο.

Συμμετέχει η Markirra.

Περισσότερες εικόνες ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts