Νίκος Ευαγγελάτος: Έμαθε τα… κακά μαντάτα την ώρα της εκπομπής

Τι συνέβη με τον γνωστό δημοσιογράφο και η ανακοίνωση που κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Τετάρτης.
Οριστικά διέγραψε η ΕΣΗΕΑ τον Αρη Πορτοσάλτε, όπως αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, καθώς και άλλοι συνάδελφοί του, είχαν παραπεμφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για απεργοσπαστική δραστηριότητα, καθώς δεν είχαν συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργία που είχε γίνει στις 10 Ιουνίου 2021 ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Για τον ίδιο λόγο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών αποφάσισε την προσωρινή διαγραφή των εξής έξι δημοσιογράφων: Νίκος Ευαγγελάτος (4 μήνες), Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος (8 μήνες), Βασίλης Παπαδρόσος (6 μήνες), Βασίλης Χιώτης (6 μήνες), Νίκος Υποφάντης (4 μήνες) και Νότης Παπαδόπουλος (4 μήνες).
Ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν από εκεί που άφησε την προηγούμενη. Δηλαδή στην κορυφή της τηλεθέασης με την εκπομπή Live News, η οποία σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τα μεσημέρια στο MEGA, παρότι απέναντι του σε όλα τα κανάλια, έχει δυνατά προγράμματα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δουλεύει σκληρά μαζί με την ομάδα του και μάλιστα εκτός από τα… νούμερα, μίλησαν για αυτόν και τα επίσημα στελέχη του καναλιού του.
Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν, μέχρι στιγμής, είναι το MEGA», σχολίασε ο κ. Μαλέλης για την επιτυχημένη και ανοδική πορεία του σταθμού και συνέχισε: «Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι σταθερά πρώτος, με τεράστια διαφορά από το δεύτερο», τόνισε για το γνωστό δημοσιογράφο που παρουσιάζει την εκπομπή LIVE NEWS.

Πρόκειται για μία… επιβράβευση του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έχει κερδίσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό. Όσον αφορά τη συνέχεια; Προφανώς θα συνεχίσει στην πετυχημένη εκπομπή του, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε προσεχώς και σε κάποιο άλλο ρόλο σε άλλο πρόγραμμα του σταθμού (δελτίο ειδήσεων ή πολιτική εκπομπή) ίσως ως σχολιαστή, καθώς σε πολλές συνεντεύξεις του τελευταία έχει τονίσει πως πλέον του αρέσει εκτός από την παρουσίαση του ρεπορτάζ, να δίνει και την δική του ματιά στην επικαιρότητα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts