Νίκος Μουτσινάς: Η φωτογραφία με την Ματίνα Νικολάου και το μήνυμα όλο νόημα

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να αλλάζει τηλεοπτική στέγη και να μετακομίζει από το OPEN στον ΣΚΑΙ και να αναλαμβάνει την μεσημεριανή ζώνη του σταθμού του Φαλήρου.

Ωστόσο, ούτε ο Νίκος Μουτσινάς ούτε και το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έχουν αναφέρει κάτι για την λήξη της συνεργασίας τους.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αυτό το διάστημα απολαμβάνει το καλοκαίρι του και κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα».

Ο ίδιος το απόγευμα της Πέμπτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με την Ματίνα Νικολάου και ενημερώνει τους θαυμαστές του πως του λείπει η επικοινωνία που είχαν καθημερινά.

«Ωραίες οι περιοδείες,ωραίο και το καλοκαιράκι, ωραία και τα μπάνια(που κάνετε εσείς) αλλά να σας πω και κάτι ρε παιδιά?? ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΤΕΕΕΕΕΕ «, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία με τον Νίκο Μουτσινά να απαντάει «Θα τα πούμε σύντομα».

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts