Νίκος Ψαρράς: Η ηλικία, η κόντρα με τον πατέρα του και ο γάμος με την Έλενα Καρακούλη

Ο Νίκος Ψαρράς είναι έτοιμος να μας καταπλήξει και πάλι με το υποκριτικό του ταλέντο μέσα από την νέα σειρά ”Το Βραχιόλι της φωτιάς” που θα προβληθεί μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Ο Νίκος Ψαρράς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του, καθώς μέσα από τα τόσα χρονιά πορείας του έχει κατάφερε να κερδίσει το κοινό, τόσο με το υποκριτικό του ταλέντο, όσο και με τον χαρακτήρα του.

Πάμε όμως να τον μάθουμε λίγο καλύτερα…

Ηλικία

Ο Νίκος Ψαρράς γεννήθηκε στο Σοχό του νομού Θεσσαλονίκης στις 25 Σεπτεμβρίου 1971 και είναι 50 ετών. Το 1994 αποφοίτησε με άριστα από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βρείου Ελλάδος και κέρδισε την Υποτροφία Μελίνα Μερκούρη την ίδια χρονιά.

Από το 1995 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Οι πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν οι συμμετοχές στις σειρές “Ταύρος με Τοξότη” και “Γελοίον του πράγματος”, ενώ ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν το 1995 στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Πρόβα Νυφικού.

Μάλιστα, έχει συμμετάσχει με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Η κόντρα με τον πατέρα του

Ο ηθοποιός μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως οι γονείς του ήθελαν να γίνει γιατρός, κάτι το οποίο τον έφερε σε αντιπαράθεση μαζί τους.

«Ήμουν πολύ μελετηρός. Έχω απολυτήριο με 19,7. Πήγαινα για γιατρός, αυτό ήθελαν οι γονείς μου, αλλά εγώ ήμουν πολύ στενοχωρημένος με την ιδέα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Όταν μπήκα στη δραματική σχολή, ο πατέρας μου δεν μου μίλαγε για έξι μήνες. Μου έλεγε, «θα φιλιέσαι στην τηλεόραση και θα μας κοροϊδεύει το χωριό»! Από τότε έχω παίξει 11 φορές τον γιατρό, και στο θέατρο και στην τηλεόραση! Όταν μπήκα στη σχολή, κατ’ αρχάς συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι το επάγγελμα του ηθοποιού, αν αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά. Είναι μια υπέροχη τέχνη αλλά και πολύ επίπονη. Οι θεατές βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα, κι έτσι πρέπει, αλλά από πίσω υπάρχει μεγάλο ζόρι. Πρώτα απ’ όλα, είσαι άνεργος δύο φορές τον χρόνο. Αυτό δηλαδή που ζει η Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια, ένας ηθοποιός το ζει από τη στιγμή που τελειώνει τη σχολή. Είσαι ένας ελεύθερος επαγγελματίας, ποτέ δεν ξέρεις ποιος σε βλέπει μια βραδιά που παίζεις. Μπορεί να έχεις 39 πυρετό και ανάμεσα στο κοινό να βρίσκεται αυτός που θα σου δώσει την επόμενη δουλειά. Επίσης και ο χώρος μας είναι δύσκολος από άποψη συναδέλφων, μέχρι να σε μάθουν, είναι πάντα καχύποπτοι με τους νέους, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, ο Νίκος Ψαρράς.

Ο γάμος με την Έλενα Καρακούλη

Ο Νίκος Ψαρράς το 2013 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Έλενα Καρακούλη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μαρούσι ενώ στη συνέχεια είχε ακολουθήσει

Το ζευγάρι ήταν μαζί δυο χρόνια και μετά από την συγκατοίκησή του στο σπίτι του ηθοποιού, πήρε την απόφαση να προχωρήσει ένα βήμα την σχέση του και να δημιουργήσει οικογένεια. Η Έλενα Καρακούλη είναι από την Θεσσαλονίκη, εργάζεται στον χώρο του θεάτρου και με τον ηθοποιό γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών.

Ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη είχε πει:«Είμαι ευτυχισμένος! Έχω μία σύντροφο ζωής. Η Έλενα είναι το ανθρωπάκι μου. Είμαστε μαζί από το 2012. Η Έλενα είναι αυτό που θέλει κάθε άνδρας να έχει δίπλα του. Είναι πολύ καλή μάνα, με φροντίζει, με περιποιείται και με προσέχει πολύ».

Και είχε συμπληρώσει:«Με την Έλενα γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά σε μια παράσταση του Εθνικού και από εκείνη τη στιγμή ήταν παρούσα στο σπίτι, σε όλες μου τις πρόβες, τις αμηχανίες, τις ανασφάλειες, τους θυμούς. Πλέον είναι παρούσα και στο θέατρο. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά. Η Έλενα ήρθε πολύ φυσιολογικά σπίτι μου και πολύ φυσιολογικά δεν ξαναέφυγε. Μετακόμισε σύντομα μαζί μου κι έπειτα ήρθαν ο γάμος και το παιδί. Όλα έγιναν πολύ ήρεμα και όμορφα, το παιδί ήταν μια φυσική εξέλιξη της σχέση μας».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts