Νατάσα Καλογρίδη – Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η απάντηση για τον τσακωμό τους στο Κολωνάκι, ήρθε από την Ρώμη!

Ένας τσακωμός στο Κολωνάκι που δεν είδαμε ποτέ αλλά τον μάθαμε από δημοσιεύματα, έφερε πάλι στο προσκήνιο τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο γνωστός ποινικολόγος και η εντυπωσιακή ηθοποιός, καυγάδισαν όταν εκείνη συνάντησε κάποιες φίλες της που της πρότειναν να πάνε για ποτό και εκείνος αρνήθηκε να τις ακολουθήσει. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα η αντίδραση της ηθοποιού ήταν έντονη με αποτέλεσμα να υπάρξει μια διαφωνία.

Ούτε η Νατάσα ούτε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος τοποθετήθηκαν ποτέ επί του θέματος. Ωστόσο, η απάντηση ήρθε χθες βράδυ από τη Ρώμη και συγκεκριμένα από τον κουμπάρο του ζευγαριού Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία για τα γυρίσματα της εκπομπής του Celebrity Travel! Ο Νίκος ουσιαστικά διέψευσε τα πάντα, λέγοντας ότι όλα είναι ψέματα και είπε πως οι δυο τους είναι μια χαρά!

«Διαβάζω ότι έχεις τσακωθεί με τον Αλέξανδρο ότι δε μιλάτε. Νατάσα μου χθες σας είδα μέσω Skype μια χαρά. Τρώγατε… είναι δυνατόν να μη μιλάτε; Όλα ψέματα! Δεν θα το ξερε ο κουμπάρος»; είπε ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στη Νατάσα Καλογρίδη!

Δες το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως! Γνωστή Ελληνίδα παντρεύτηκε και φόρεσε αυτό το κόκκινο νυφικό!

Το τατουάζ: Η Τατιάνα ανακαλύπτει ένα ψέμα που της έχει πει ο Τόνυ και εξαγριώνεται

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts