Ναταλί Βέλτση: Η ηλικία, το Instagram και το πλούσιο βιογραφικό της ψυχολόγου και συνεργάτιδας της Νικολούλη

Η Ναταλί Βέλτση είναι η έμπειρη ψυχολόγος και συνεργάτιδα της Αγγελικής Νικολούλη που βρίσκεται συχνά στο πλευρό της στην εκπομπή Φως Στο Τούνελ και φέρνει στην επιφάνεια αθέατες πλευρές των υποθέσεων που ερευνώνται.
Με τα λόγια της και τις προσεγγίσεις της, η Ναταλί Βέλτση έχει καταφέρει να συγκινήσει το κοινό που δε διστάζει να την εκθειάσει στα social media.

Η ηλικία και οι σπουδές

Η Ναταλί Βέλτση είναι Ελληνίδα ψυχολόγος
Είναι 36 ετών
Η Ναταλί Bέλτση σπούδασε ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 2003-2007
Στη συνέχεια ακολούθησε ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην εταιρία Alzheimer, από όπου και απέκτησε, δίπλωμα εξειδίκευσης στην άνοια και την τρίτη ηλικία
Το επίσημη website της είναι psychology-veltsi.gr
Το Instagram της είναι natali_vlt
Το 2008 και ύστερα από γραπτές εξετάσεις, έγινε δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα Γνωστικής Ψυχολογίας και Νευροψυχολογίας από όπου και απέκτησε την ειδικότητα της Νευροψυχολόγου
Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος, η Ναταλί Βέλτση εκπόνησε την μεταπτυχιακή της ερευνητική εργασία η οποία είχε θέμα “Η προσοχή και η σχέση της με την αναγνώριση των συναισθημάτων μέσω των εκφράσεων του προσώπου”
Το ίδιο έτος ξεκίνησε ένα τριετές πρόγραμμα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στη Γνωστική – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, (Greek Association of Cognitive and Behavioural Psychotherapies) το οποίο περιλαμβάνει θεωρητική και κλινική εκπαίδευση καθώς και ανάληψη περιστατικών υπό εποπτεία.
Το 2019 η Ναταλί Βέλτση εκπαιδεύτηκε στην Θεραπεία Σχημάτων στην Αμερική στο Cognitive Therapy Center of New Jersey and the New Jersey Institute for Schema Therapy δίπλα στον Jefrey Joung, ιδρυτή της θεραπείας σχημάτων και την Wendy Behary από όπου και έλαβε το Advanced Training Certification στην θεραπεία σχημάτων
Επίσης, είναι μέλος του International society of schema therapy-ISST
Η Ναταλί Βέλτση έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α, ως Ψυχολόγος καθώς και στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου ως Νευροψυχολόγος
Εθελοντικά, προσέφερε τις υπηρεσίες της επί τρία συναπτά έτη στο Μ.Κ.Ο “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, και συγκεκριμένα στην Παιδογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Α.ΧΕ.Π.Α.
Από τον Νοέμβριο το 2010 η Ναταλί Βέλτση ξεκίνησε να δουλεύει ιδιωτικά σε γραφείο στη Θεσσαλονίκη
3 χρόνια αργότερα ξεκίνησε να δουλεύει στην Αθήνα στην οδό Λεωφόρος Κηφισίας 5
Τέλος, η Ναταλί Βέλτση είναι νόμιμη ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια στην Αθήνα με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος υπ’ αριθμό 343/13-11-2007.

Το Φως στο Τούνελ και η σχέση της με την Αγγελική Νικολούλη

Η Ναταλί Βέλτση συμμετέχει στο πάνελ της Αγγελικής Νικολούλη στην εκπομπή της, “Φως στο Τούνελ” και ασχολείται κι εκείνη με την υπόθεση της Πάτρας που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο τον τελευταίο καιρό.

Η ψυχολόγος έχει αναλάβει να σκιαγραφίσει τα προφίλ των κεντρικών προσώπων της πολύκροτης υπόθεσης που δεν είναι άλλα από τη μητέρα των 3 κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και τον πατέρα τους, Μάνο Δασκαλάκη.

Αγγελική Νικολούλη και Ναταλί Βέλτση διατηρούν άριστες σχέσεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και η συνεργασία τους χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη και στήριξη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts