Νεκρός σε τροχαίο γιος γνωστού επιχειρηματία παιχνιδιών

Νεκρός σε τροχαίο είναι ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς», Αλέξανδρος Ζαχαριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός ξέφυγε από την πορεία του, από άγνωστη έως τώρα αιτία, και έπεσε σε κολώνα στη λεωφόρο Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο.

Ο 23χρονος διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» ο 23χρονος επέβαινε μόνος του στο όχημα, μάρκας Volkswagen Golf GTI και επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας
Ο νεαρός τον Αύγουστο του 2014 είχε εμπλακεί ξανά σε τροχαίο, ως συνεπιβάτης όμως του πατέρα του.

Τότε, ο επιχειρηματίας είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην Εκάλη και η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος και ο 18χρονος τότε γιος του.

Ο τρόπος που άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα ο 23χρονος έχει τραγικές ομοιότητες με τον θάνατο του 23χρονου Γιώργου Βακάκη, γιου του επιχειρηματία – παιχνιδιών και αυτός- Απόστολου Βακάκη στην Εθνική το 2017.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts