Νεκρός σε τροχαίο γνωστός ηθοποιός

Θλίψη έχει σκορπίσει τις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες η είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού Όρσον Μπιν. Ο ίδιος έχασε τη ζωή του, όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε στο Λος Άντζελες. Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε το τραγικό περιστατικό, αναφέροντας πως ο 91χρονος ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 91χρονος περπατούσε σε γειτονιά της Βένις στο Λος Άντζελες όταν ένας οδηγός τον χτύπησε ελαφρά και εκείνος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο δρόμο. Στη συνέχεια παρασύρθηκε από δεύτερο οδηγό. Και οι δύο οδηγοί παρέμεινα στο σημείο και κάλεσαν για βοήθεια. Όπως ανακοινώθηκε, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαλευκανθούν οι συνθήκες γύρω από το τροχαίο δυστύχημα.

Ο Όρσον Μπιν γεννήθηκε στο Μπέρλινγκτον του Βερμόντ το 1928 και δεν έχασε ποτέ την χαρακτηριστική του προφορά. Ο Ντάλας Φρέντερικ Μπέροους, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, είχε κωμική φλέβα και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό λόγω του λακωνικού τρόπου αφήγησής του.

Στη συνέχεια επέλεξε το όνομα Όρσον Μπιν επειδή «ακουγόταν αστείο». Τα πρώτα χρόνια της ζωής του στιγματίστηκαν από την αυτοκτονία της μητέρας του και σε ηλικία 16 ετών, ο Μπιν έφυγε από το πατρικό του σπίτι.

Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, ο ηθοποιός βρέθηκε στη «μαύρη λίστα του Χόλιγουντ». «Μπήκα στη μαύρη λίστα γιατί είχα μια χαριτωμένη κομμουνίστρια σύντροφο» είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2001, λέγοντας πως σταμάτησε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις για έναν χρόνο.

Η σχέση του, όμως, δεν στάθηκε εμπόδιο στην θεατρική του καριέρα, με τον ηθοποιό να πρωταγωνιστεί σε διάφορα έργα στο Μπρόντγουεϊ. Η δεκαετία του 1970, αποφάσισε να κάνει ένα… διάλειμμα από την καριέρα του και μετακόμισε στην Αυστραλία για να ζήσει σαν χίπης. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, επέστρεψε στις ΗΠΑ και την καριέρα του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts