Νεοκλασικά: Αυτούς τους ηθοποιούς θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Alpha θα συνεχίσει να παρουσιάζει παλιές κλασικές ταινίες δοσμένες μέσα από μια διαφορετική οπτική στο πλαίσιο της σειράς «Νεοκλασικά», όπου θα δούμε αρκετούς αγαπημένους ηθοποιούς και στη συνέχεια.

Σε στάδιο υλοποίησης βρίσκονται αυτό το διάστημα η «Κόμισσα της Φάμπρικας» με πρωταγωνιστικό δίδυμο το Νίκο Πουρσανίδη και τη Φιόνα Γεωργιάδη καθώς επίσης και «Ο Εμίρης και ο κακομοίρης» με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Καφετζόπουλο και την Υρώ Μανέ.

Οι ηθοποιοί των επόμενων επεισοδίων
Να θυμίσουμε ότι η «Κόμισσα της Φάμπρικας» γράφτηκε από τον Ασημάκη Γιαλαμά σε σκηνοθεσία Ντίμη Δαδήρα. Στη κωμωδία αυτή συμμετείχαν οι Άννα Φόνσου, Στέφανος Ληναίος, Νίκος Ρίζος, Μαρίκα Κρεββατά, Γιώργος Γαβριηλίδης, Μέλπω Ζαρόκωστα κ.ά

Η ταινία πρωτοπαίχτηκε στους κινηματογράφους τη σαιζόν 1968-1969 και έκοψε 222.129 εισιτήρια καταλαμβάνοντας την 33η θέση σε σύνολο 108 ταινιών.
Σε ότι αφορά την θεατρική κωμωδία «Ο Εμίρης και ο κακομοίρης» των Κώστα Πρετεντέρη και Ασημάκη Γιαλαμά μεταφέρθηκε στο σινεμά το 1964.

Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από τον Γιώργο Λαζαρίδη ενώ η σκηνοθεσία ήταν του Ορέστη Λάσκου. Συμμετείχαν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πάντζας, Ελένη Προκοπίου, Μίμης Φωτόπουλος, Κούλης Στολίγκας, Σταύρος Παράβας, Έφη Οικονόμου, Βαγγέλης Σειληνός, Άννα Καλουτά, Αλέκος Λειβαδίτης

Η ταινία αυτή έκοψε 395.654 εισιτήρια και κατέλαβε την 8η θέση μεταξύ 93 ταινιών.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts