Νικόλας Στραβοπόδης: Αβάσιμες οι καταγγελίες για βιασμό – Τι λέει ο δικηγόρος του δεύτερου ηθοποιού

Ο Νικόλας Στραβοπόδης, πρωταγωνιστής σε δημοφιλείς σειρές όπως το “Τατουάζ” (του Alpha) και οι “8 Λέξεις” (του ΣΚΑΪ) είναι το δεύτερο πρόσωπο το οποίο φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις βιασμών. Πρόκειται για τον δεύτερο πολύ γνωστό ηθοποιό που βρίσκεται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης.

Σε βάρος του 37χρονου ηθοποιού έχει κατατεθεί μήνυση από τον Δημήτρη Άνθη ο οποίος κατήγγειλε ότι τον βίασε στην ηλικία των 22 ετών.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος και αρνείται κατηγορηματικά την καταγγελία για βιασμό, επιφυλασσόμενος για περισσότερες εξηγήσεις όταν ενημερωθεί επίσημα από τις Αρχές.

Σε δήλωσή του στο dikastikoreportaz.gr, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Εμμανουήλ Ροδουσάκης, επισημαίνει ότι ο εντολέας του χαρακτηρίζει αβάσιμο το περιεχόμενο της καταγγελίας.

Νικόλας Στραβοπόδης: Οι γυναίκες του αγοραίου έρωτα και οι εμπειρίες του

“Δεν έχω ενημερωθεί, προς το παρόν, για την ουσία και τις λεπτομέρειες της καταγγελίας και της εγκλήσεως σε βάρος του εντολέα μου. Μετά από μια πρώτη επαφή με τον εντολέα μου, ο ίδιος δηλώνει ότι το περιεχόμενο της καταγγελίας είναι παντελώς αβάσιμο. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε όταν υπάρξει πρόοδος της ποινικής διαδικασίας”.

O δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού Εμμανουήλ Ροδουσάκης δήλωσε μιλώντας στο MEGA οτι ο πελάτης του ειναι στη διάθεση των αρχων και δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

“Έχει υποβληθεί έγκληση εις βάρος του εντολέως μου και έχει διαταχθεΊ στα πλαίσια αυτής της εγκλήσεως προκαταρκτική εξέταση για την οποία αναμένουμε κλήση για να λάβουμε γνώση του κειμένου της εγκλήσεως και να τοποθετηθούμε αναλόγως”, ανέφερε.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε δήλωσε το πρωί της Τρίτης:

«Τη δικογραφία την έλαβα το πρωί, αλλά δεν την έχω πάρει στα χέρια μου. Δεν έχω εικόνα και πληροφόρηση ότι είναι κοντά στη σύλληψη. Αυτό που επιβεβαιώνω είναι ότι δεν υπήρξε μέχρι στιγμής τέτοιο ζήτημα», είπε αρχικά ο δικηγόρος του ηθοποιού και συνέχισε:

«Πήγαν οι συνεργάτες μου και πήραν τη δικογραφία. Η δικογραφία αφορά σε υποβολή εκκλήσεως που έχει γίνει σε βάρος του εντολέα μου για συγκεκριμένη πράξη. Η πράξη που περιγράφετε (στο Ευτυχείτε) περί αλίευσης ή οτιδήποτε τέτοιο είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε. Στα πλαίσια της δικογραφίας που έχω στα χέρια μου, το θεωρώ απίθανο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts