Ξάφρισαν μπασκετμπολίστες την ώρα του αγώνα στη Λαμία

Δεν παρακολουθούσαν όλοι οι φίλαθλοι με αγωνία την εξέλιξη του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Έσπερου Λαμίας και του Πανναξιακού για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στο Χαλκιοπούλειο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Λαμίας. Κάποιοι ενδιαφέρονταν περισσότερο για τα… αποδυτήρια!

Την ώρα που ο αγώνας είχε φτάσει στο κρίσιμο τέταρτο δεκάλεπτο και η αγωνία είχε κορυφωθεί, επιτήδειοι τρύπωσαν στα αποδυτήρια του κλειστού γυμναστηρίου χωρίς να τους αντιληφθούν οι υπεύθυνοι και άδειασαν με την ησυχία τους τις τσάντες των αθλητών του Έσπερου! Έπειτα, έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν τελειώσει το ματς και οι παίκτες μπουν στα αποδυτήρια.

Οι μπασκετμπολίστες βρήκαν άνω- κάτω τους προσωπικούς τους σάκους και διαπίστωσαν ότι από μέσα είχαν κάνει φτερά όλα τα χρήματα και τα κινητά τους! Για την μαζική κλοπή ενημερώθηκε η Ασφάλεια Λαμίας και συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από τους χώρους που κινήθηκαν οι δράστες, οι οποίοι αναζητούνται.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts