Ξέσπασε η Νικολούλη: «Νιώθω ακόμα σοκαρισμένη όχι μόνο ως δημοσιογράφος αλλά και ως μάνα»

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει τηλεοπτικά με την πρεμιέρα της αλλά πριν αποφασίζει να δώσει μία συνέντευξη-εξομολόγηση για όλα όσα έντονα ζήσαμε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όπως τόνισε η ίδια αρχικά: «Βαρύ το συναίσθημα της ευθύνης, για να φανώ και αυτή τη σεζόν αντάξια της εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού που τόσα χρόνια μάς στηρίζει και βοηθά στις δύσκολες έρευνες για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Χρόνια τώρα στα πρώτα λεπτά της εκπομπής υπάρχει μεν ένα άγχος, αλλά είναι εποικοδομητικό».

Όσο για την απόφασή της πέρυσι να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να βρεθεί στο Mega, η Αγγελική Νικολούλη παραδέχτηκε: «Δεν σφάχτηκαν στην ποδιά μου τα τηλεοπτικά παλικάρια. Όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι δεν αλλάζω εύκολα επαγγελματική στέγη. Δένομαι με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, χτίζω μια σχέση εμπιστοσύνης και τους νιώθω οικογένειά μου. Για τη μεταγραφή μου στο Mega σίγουρα κάτι έπαιξε ρόλο και, πίστεψέ με, δεν ήταν το οικονομικό. Μετά από έναν χρόνο συνεργασίας με το Mega-λο κανάλι σου λέω ειλικρινά πως η επιλογή μου αυτή με δικαίωσε».

  • Τελικά στην υπόθεση Πισπιρίγκου τι ήταν αυτό που σε συγκλόνισε περισσότερο;

Η ίδια η υπόθεση, που τόσα χρόνια στο αστυνομικό ρεπορτάζ όμοιά της δεν είχα ξανασυναντήσει… Η μάνα και τα τρία παιδιά της, ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση, η εμμονή και η εκδίκηση. Η έλλειψη συναισθήματος και πόνου για τα αγγελούδια που χάθηκαν. Το υπέρμετρο «εγώ», η απάθεια, η κυρίαρχος των πάντων, που θέλει να έχει τον πρώτο λόγο και τον τελευταίο. Να χειραγωγεί για να σε φέρει στα νερά της. Όλα αυτά και άλλα που δεν λέγονται τώρα συνθέτουν για εμένα τα βασικά κομμάτια σε αυτό το αιματοβαμμένο παζλ. Νιώθω ακόμα σοκαρισμένη όχι μόνο ως δημοσιογράφος αλλά και ως μάνα. Το αστυνομικό ρεπορτάζ, ναι, είναι σκληρό. Υπάρχουν όμως υποθέσεις που ξεχωρίζουν και σε επηρεάζουν βαθιά, σε σημαδεύουν όσα χρόνια εμπειρίας και αν έχεις.

  • Τους τελευταίους μήνες τι σου λέει ο κόσμος στον δρόμο;

Η σχέση μου με τον κόσμο ήταν ανέκαθεν πολύ καλή. Μου δείχνουν ότι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε για την αποκάλυψη της αλήθειας και τη δικαίωση. Τα σχόλια για τον Σωτηράκη, τον επί χρόνια σκηνοθέτη και κουμπάρο μου, δίνουν και παίρνουν. (Γελάει.) Γιατί να με διακόπτει συνέχεια με διαλείμματα, ειδικά πάνω στο καλύτερο; Δεν είναι λίγες οι φορές που με ρωτούν για το πότε θα γράψω το επόμενο βιβλίο μου κι αν θα δουν κάποιο από αυτά στη μεγάλη οθόνη. Η αγάπη που εισπράττω με αγγίζει και ειλικρινά με συγκινεί.

  • Εσύ ανακαλύπτεις πράγματα για τους άλλους που δεν θα ήθελαν να γνωρίζει κανείς. Στη δική σου περίπτωση όμως υπάρχει κάτι, έστω και χαριτωμένο, που δεν μάθαμε ποτέ μέχρι σήμερα;

Θα με χαρακτήριζα παρορμητική, ανοιχτό βιβλίο… Με ξέρει ο κόσμος καλά. Δεν μπορώ να κρύψω εύκολα τα συναισθήματά μου κι αυτό φαίνεται στον αέρα της ζωντανής εκπομπής. Στην υπόθεση της Πάτρας κάποιοι αναρωτήθηκαν πώς αλλοιώθηκε και έσπασε έτσι η φωνή μου μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκα για την κεταμίνη που είχε βρεθεί στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας. Δεν μπορούσα να πω λέξη στον αέρα για να μην κάνω ζημιά στην έρευνα. Πνιγόμουν όμως κυριολεκτικά από το σοκ.

  • Η δουλειά αυτή σε έχει κάνει πιο καχύποτπη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις;

Πιστεύω πως έχω μάθει πλέον να «διαβάζω» τους ανθρώπους. Δεν θα έλεγα ότι έχω γίνει περισσότερο καχύποπτη. Αντίθετα, κρατώ τη ρομαντκιή μου πλευρά καθώς θέλω να βλέπω θετικά όσους με πλησιάζουν.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής Φως στο Τούνελ που έρχεται:

Πηγή: ΟΚ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts