Ξέσπασε ο Γ. Σεϊταρίδης: «Αυτό το “αντάρτικο” από “επαναστάτες καλλιτέχνες” που σκίζουν, βρίζουν, γενικώς γ@μ@νε και δέρνουν το σύστημα, να καταλήγει στο the voice, με ξεπερνάει… χαχα :)»

Ο πασίγνωστος ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης, μπορεί να έχει αφήσει λίγο πίσω τη showbiz και να βρίσκεται πλέον μόνιμα στο Πήλιο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται με την επικαιρότητα και τα όσα συμβαίνουν στο χώρο.

Ο ίδιος με αφορμή την πρεμιέρα του The Voice, σχολιάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Αυτό το “αντάρτικο” από “επαναστάτες καλλιτέχνες” που σκίζουν, βρίζουν, γενικώς γ@μ@νε και δέρνουν το σύστημα, να καταλήγει στο the voice, με ξεπερνάει… χαχα :)».

Ο ηθοποιός ρίχνει τα βέλη του στην κριτική επιτροπή του προγράμματος και απ΄ότι φαίνεται «μυρίζει» πως μια νέα κόντρα ανοίγει.

Άναψε φωτιές με το σχόλιο του και οι αντιδράσεις σίγουρα θα είναι πολλές. Τα σχόλια κάτω από το post του ηθοποιού είναι «θανατηφόρα» και όλοι είναι σύμφωνοι με την άποψη αυτή.

Για να δούμε…

%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%82

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts