Ξέσπασε σε κλάματα η Καινούργιου! Το δριμύ κατηγορώ και η «συγγνώμη»

Μία συνέντευξη του Ευθύμη Ζησάκη στην εκπομπή Ευτυχείτε, έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάσει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της.

«Λοιπόν παιδιά συγκινήθηκα και θέλω να σας πω το γιατί, δεν το παθαίνω ποτέ στον αέρα» ξεκαθάρισε η όμορφη παρουσιάστρια, μετά το βίντεο που έπαιξε με τον Ευθύμη Ζησάκη ο οποίος μίλησε για το σπουδαίο έργο που κάνει με το ΚΕΠΕΑ Ορίζοντες, με παιδιά που έχουν σοβαρά προβλήματα νοητικής υστέρησης.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε λέγοντας:

«Η κατάσταση των παιδιών στο συγκεκριμένο κέντρο, είναι αρκετά βαριές οι καταστάσεις του συνδρόμου down και όλες οι υπόλοιπες ασθένειες, οπότε είναι πολύ λίγοι άνθρωποι που πηγαίνουν εκεί και θέλουν να βοηθήσουν. Βλέπεις τώρα εκεί ένα παιδί που πηγαίνει εκεί και είναι ο Ευθύμης, δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όσα είπε για τα τηλεοπτικά, τον έχουν κατηγορήσει, τον έχουν λιθοβολήσει, ξέρω ότι έχει μια πολύ ευαίσθητη ψυχή, αυτό το πράγμα το κάνει πάρα πολλά χρόνια και το κάνει με την καρδιά του και την ψυχή του οικειοθελώς και για μένα αυτό σημαίνει πολλά.

Επειδή βγαίνουν τελευταία κρίνουν, μιλάνε, ο ένας έχει άποψη, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτό το χώρο που έχουν μεγαλείο ψυχής. Απλά συγκινήθηκα, βγαίνουν όλοι, ασχολούμαστε με μπούρδες καθημερινά, ο ένας βγαίνει και κράζει τον άλλο, η μια κομπλεξικιά βγαίνει και σχολιάζει αρνητικά συναδέρφους της, ποιοι από όλους αυτούς πραγματικά έχουν ομορφιά ψυχής…».

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου:

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts