Ξεκινήστε τη διατροφή των διασήμων και γοητεύστε!

Φανερά αδυνατισμένος, ο Γιώργος Ντάβλας μοιράζεται το μυστικό της διατροφής του, και μας εξηγεί πως έχασε 15 κιλά μέσα σε μόλις 3 μήνες.

Η Taste and Diet, 24 χρόνια τώρα στο χώρο της σωστής και υγιεινής διατροφής, προσφέρει καθημερινά γευστικές λιχουδιές και γλυκά, ανακαλύπτοντας πρωτότυπες συνταγές με τα καλύτερα υλικά, σε λογικές τιμές και παραδίδοντας όλα τα πιάτα έτοιμα και φρεσκομαγειρεμένα στην πόρτα σας.

Το Classic μενού αγγίζει τις 1300 θερμίδες (kcal) μ.ό. ανά ημέρα και αποτελεί ένα πλήρες και ισορροπημένο μενού, βασισμένο στα πρότυπα της Μεσογειακής Διατροφής.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν το βάρος τους τρώγοντας υγιεινά και γευστικά, χωρίς στερήσεις. Περιλαμβάνει ένα πρωινό γεύμα, μεσημεριανό με σαλάτα, δείπνο αλλά και ένα επιδόρπιο για όσους δεν μπορούν να παραλείψουν το γλυκό από τη διατροφή τους. Φυσικά το Classic μενού μπορεί να το ακολουθήσει οποιοσδήποτε επιθυμεί να τρέφεται σωστά, ακόμα κι αν δεν στοχεύει σε απώλεια βάρους.

Φυσικά το Classic μενού μπορεί να το ακολουθήσει οποιοσδήποτε επιθυμεί να τρέφεται σωστά, ακόμα κι αν δεν στοχεύει σε απώλεια βάρους. Γιατί είναι απολαυστικό να σε φροντίζουν!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts